Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miben alszik a benti 24...

Miben alszik a benti 24 fokban babátok? Ha hideg a keze ejjel, fazik?

Figyelt kérdés
Enyem hosszu ujju body, hosszu vekony kezeslábas, ujjatlan halozsak, ez sok?
2011. febr. 1. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád?Nekem ez soknak tűnik.Az én kisfiam hosszú ujjú body,hosszú pizsi naci,zokni.
2011. febr. 1. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:

kezeslabas+halozsak

a keze mindig hideg, de az nem mervado, nekem mindig azt mondtak, hogy a tarkojat nezzem, ha ott hideg akkor fazik, ha izzadt akkor melege van

4 honapos kislany anyukaja

2011. febr. 1. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

A kislányomat ugyanúgy öltöztetem éjszakára, ahogy írtad, de pizsamát adok a kezeslábas helyett. (21 hónapos)

Viszont nálunk nincs 24 fok, hanem 20-21.

2011. febr. 1. 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:
5 honapos
2011. febr. 1. 21:02
 5/6 A kérdező kommentje:
A tarkoja meleg. Ha a keze meleg, akkor melege van? Mert este meleg, hajnalban hideg a keze
2011. febr. 1. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a kezét kell nézni, hanem a tarkóját! A babáknak nem tökéletes a vérkeringésük még, ezért kezük-lábuk lehet hideg, attól függetlenül, hogy nem fáznak.

24 fokban vékonyabb hálózsák és hosszú ujjú body elég (én kisfiamnak legalábbis biztosan).

Nálunk 21 fok van éjjel, és egy közepesen meleg ujjatlan hálózsákban alszik, egy szál hosszú ujjú body van alatta.

2011. febr. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!