Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted normális dolog, ha...

Szerinted normális dolog, ha egy 2 éves gyereke állandóan babakocsiban viszi az anyja?

Figyelt kérdés
Sétálni még sosem láttuk szegény gyereket.
2011. máj. 21. 00:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
17%
Elnézést, 80 % - ost akartam írni!
2011. máj. 22. 23:10
 52/61 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a válaszokat, de nem foglalok álláspontot.

Ha 2 évesen állandóan babakocsiban van az baj, ha csak hosszú távokra nem, úgy 3 éves koráig.

15 hónapos a lányom, ha nem messzire megyünk, (igaz van, hogy a kavicsok és minden egyéb érdekesebb, de most fedezi fel a világot) sétál, de félúton ölbe kérezkedik, egy picit cipelem, majd mondom neki, hogy sétálj te is, mert anya nem bír sokáig cipelni.

Ha hosszabb távokra megyünk pl. játszótér, akkor babakocsival, ha vásárolni akkor autóval megyünk.

2011. máj. 23. 01:00
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom h keressenek ugyanannyit,de egy kétkezi munkás is kéne h keressen annyit h normális életet tudjon a családjának biztositani.
2011. máj. 23. 06:57
 54/61 anonim ***** válasza:

Kolopele:

asszem közben megértettem hogyan akartad irni amit irtál,sajnos itt írásban nem jön át a hangsuly...(gondolom a 2 kocsis esetet se ugy értetted h mindenkinek kéne venni rögtön 2-t,hanem inkább ugy h jo lenne ha ezt az emberek megtehetnék...)

2011. máj. 23. 06:58
 55/61 anonim ***** válasza:
tegnapi 80%os vagyok, köszönöm kolopele!Neked is további sikereket kívánok:)
2011. máj. 23. 08:07
 56/61 anonim ***** válasza:
12%
Én is köszönöm kolopele, neked is további sikereket kívánok és jó idegrendszert a 4 gyerekhez, haha! Kedves 82 % - os válaszoló, örülök hogy megértetted a lényeget, és abban igazat is adok neked hogy mindenkinek a munkájához mérten keresve persze de tisztességesen meg kellene tudni élnie ha becsülettel dolgozik, legyen az bármi is. De sajnos amíg az ország nem lábal ki ebből a nagy adósságból, addig nem lehet a minimálbért magasabbra tenni, mert az gazdasági összeomlást eredményezne, de ezt biztos te is tudod. Én abban bízok hogy a sok "minimálbéres" gazdag vállalkozót lefülelik egyszer és fokozatosan rendet tesz az országban a Fidesz. Kolopele azért fizet ennyit, mert külföldi érdekeltségű részben a cég, tehát ott megvan a kinti vásárlóerő is, legalábbis ezt írta valahol, meg valószínűleg emberileg is toppon lehet, mert akár jogilag minimálbért is adhatna. Én is inkább azt vettem ki a szavaiból hogy szerinte is az lenne a jó ha mindenki járhatna autóval, nem pedig azt hogy vegyen mindenki magának. De egy ilyen írogatás soha nem lesz olyan mint amikor személyesen beszélünk valakivel. Elnézést hogy ennyit írtam helyette is, csak azt írta hogy már nem tér ide vissza. Bár ki tudja. Főleg ha azt látja hogy nem szidják. Lehet hogy kiírok neki egy kérdést, csak szerintem ott meg szintén jönnének a beszólogatók. De ez van, ez a gy.k. már csak ilyen.
2011. máj. 23. 09:19
 57/61 anonim ***** válasza:

Én már csak azt nem értem hogy fajulhatott el idáig a téma..

Na, mindegy, a válaszom a kérdésedre: Nekem 2,5 éves a lányom. 3 fajta módon közlekedünk: babakocsival, triciklivel és gyalog. Attól függ hová és miért megyünk. Sokszor még nagyon jól jön a babakocsi, lányom is jól viseli, és a környezetemben is sok hasonlókorú gyermeket tolnak még babakocsiban. A triciklivel rövidebb távra megyünk, gyalog pedig akkor, ha buszozunk. Mi is nagyon jó anyagi körülmények közt élünk, még sincs autónk, mert azt a pénzt, amit arra költenénk tudjuk másra. Ha havonta 1-2x hatalmas bevásárlásra megyünk, akkor meg vagy egy rokonnal, akinek van autója vagy taxizunk, ennyi.

2011. máj. 27. 18:34
 58/61 anonim ***** válasza:
Viszont aki igazán gazdag annak nem kell magyarázkodni hogy azért nincs autónk mert másra is el tudjuk a pénzt költeni. Az egyszerűen autókat is tart meg költ is mindenre amire csak akar. Azért egy jó kis kiránduláshoz mondjuk külföldre sok csomaggal, meg a helyszínen a normális utazgatáshoz egy autó nem hátrány. De még itt az országban sem. Meg egyébként sem. Off, de ez a téma már úgyis abból áll.
2011. máj. 27. 20:25
 59/61 anonim ***** válasza:

angryman:szolj ha irsz ki neki kérdést,elolvasnám.

köszi a pozitiv választ:))

2011. máj. 28. 14:12
 60/61 anonim válasza:

Az oké, hogyha valaki külföldi nyaraláshoz, vagy üzleti úthoz stb. előnyösnek tartja az autót, mert persze az is.

De az, hogy a szomszéd sarokig valaki autóval viszi a gyereket? Szerintem egyrészt sokkal jobb a gyereknek egy séta, minthogy csak bedobják az autóba...de ha még ezzel nem is értetek egyet, akkor gondoljunk csak a környezetvédelmi szempontokra. :)

2011. aug. 26. 18:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!