Szerinted normális dolog, ha egy 2 éves gyereke állandóan babakocsiban viszi az anyja?
Végigolvastam a válaszokat, de nem foglalok álláspontot.
Ha 2 évesen állandóan babakocsiban van az baj, ha csak hosszú távokra nem, úgy 3 éves koráig.
15 hónapos a lányom, ha nem messzire megyünk, (igaz van, hogy a kavicsok és minden egyéb érdekesebb, de most fedezi fel a világot) sétál, de félúton ölbe kérezkedik, egy picit cipelem, majd mondom neki, hogy sétálj te is, mert anya nem bír sokáig cipelni.
Ha hosszabb távokra megyünk pl. játszótér, akkor babakocsival, ha vásárolni akkor autóval megyünk.
Kolopele:
asszem közben megértettem hogyan akartad irni amit irtál,sajnos itt írásban nem jön át a hangsuly...(gondolom a 2 kocsis esetet se ugy értetted h mindenkinek kéne venni rögtön 2-t,hanem inkább ugy h jo lenne ha ezt az emberek megtehetnék...)
Én már csak azt nem értem hogy fajulhatott el idáig a téma..
Na, mindegy, a válaszom a kérdésedre: Nekem 2,5 éves a lányom. 3 fajta módon közlekedünk: babakocsival, triciklivel és gyalog. Attól függ hová és miért megyünk. Sokszor még nagyon jól jön a babakocsi, lányom is jól viseli, és a környezetemben is sok hasonlókorú gyermeket tolnak még babakocsiban. A triciklivel rövidebb távra megyünk, gyalog pedig akkor, ha buszozunk. Mi is nagyon jó anyagi körülmények közt élünk, még sincs autónk, mert azt a pénzt, amit arra költenénk tudjuk másra. Ha havonta 1-2x hatalmas bevásárlásra megyünk, akkor meg vagy egy rokonnal, akinek van autója vagy taxizunk, ennyi.
angryman:szolj ha irsz ki neki kérdést,elolvasnám.
köszi a pozitiv választ:))
Az oké, hogyha valaki külföldi nyaraláshoz, vagy üzleti úthoz stb. előnyösnek tartja az autót, mert persze az is.
De az, hogy a szomszéd sarokig valaki autóval viszi a gyereket? Szerintem egyrészt sokkal jobb a gyereknek egy séta, minthogy csak bedobják az autóba...de ha még ezzel nem is értetek egyet, akkor gondoljunk csak a környezetvédelmi szempontokra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!