Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted normális dolog, ha...

Szerinted normális dolog, ha egy 2 éves gyereke állandóan babakocsiban viszi az anyja?

Figyelt kérdés
Sétálni még sosem láttuk szegény gyereket.
2011. máj. 21. 00:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

14:02es vagyok.Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy dicsekvésből írta, hiszen egy férfinek büszkeség, ha meg tud mindent adni a családjának, és ez normális.Ugyan úgy, ahogy mondjuk Te büszke vagy arra, hogy több gyereket szültél.

Mondom, én azt sajnálom, hogy a legtöbb családos Magyarországon nem normális körülmények között kell hogy nevelje a gyerekeit...ezért nem vállalnak sokan több gyereket egynél.

2011. máj. 22. 14:06
 42/61 A kérdező kommentje:
Tévedsz, sokan PUSZTA ÖNZŐSÉGBŐL vállalnak 1 gyereket.
2011. máj. 22. 14:08
 43/61 anonim ***** válasza:
5%
Látod? Még ha akarnám sem tudnám letagadni ki vagyok, de nem is akarom. Mert semmi szégyellni és takargatni valóm nincs. Visszatérve: A munkám miatt én nem tudom megtenni hogy ne autóval menjek bármikor is a cégemhez, és van hogy hetente járok ki külföldre is. Az persze más, ha valakinek 12 km a munkahelye és nincs szüksége hogy mindig kéznél legyen az autó. A gazdagok nagy része nem alkalmas normális beszélgetésre, ezt tapasztalatból mondom. Én például éves szinten átutalok egymilliót beteg gyerekek részére, a nagyon elit réteg meg egy fillért sem hajlandó. Azonkívül jó részük csaló és szálhámos, nem igazán kedvelem őket. Volt részem ezt megtapasztalni. Szóval azt gondoltok rólam amit akartok, végül is nem számít. Azért a politikai oldalakon többet vagyok jóval, mint itt. Ott fontosabb hogy védjem a kormányt az acsarkodóktól. Azért örülök, hogy valaki pozitív hangnemben írt rólam, úgy látom ő megértett. Senkit nem akarok se sértegetni, se megbántani, csak kissé meguntam azt hogy ha valaki pozitívan akar a dolgokhoz állni, azt azonnal lehurrogják, lepontozzák, leanyázzák. Valószínűleg bennem is ezért alakult ki egy kissé agresszívabb hozzáállás, pedig amúgy ez nem jellemző rám. Na, most ennyi, kelnek a fiúk, és megyünk "sétálni". Esetleg még éjszaka visszanézek. A legjobbakat mindenkinek.
2011. máj. 22. 14:14
 44/61 anonim ***** válasza:
85%

Nem,én nem irigykedek,csak elkeseredek h ebben az országban micsoda anyagi különbségek vannak.

És eröl nem mi tehetünk kisemberek....

2011. máj. 22. 15:35
 45/61 A kérdező kommentje:
kolopele, örülök, hogy ide jársz lázítani, egyszerű családanyák közé
2011. máj. 22. 20:29
 46/61 anonim ***** válasza:
6%
Kedves 82 % - os válaszoló. Azt szerintem senki nem mondta itt, hogy a kisemberek bármiről is tehetnének, de munka és munka között nagyon sok különbség van. Olyan a világon nincs hogy egy tanult felső vezető annyit keressen mint egy segédmunkás. Ilyen nem is lesz soha. De kisember szintről lehet feljebb is jutni. Nálam a kisemberek a maximum érettségivel rendelkező egyénekre értendőek, akik a napi 8 órás láda pakolgatós munkájuk után lázadoznak a fizetés különbségeken. Egy tanult, diplomás szakember ritkán panaszkodik azért. Ha olvastad már máshol is esetleg kolopele válaszait, akkor azt is láthattad, hogy nála 400 ezer nettó egy szakember havi fizetése, és ha jól emlékszem a legalacsonyabb a szakmunkásoké, az olyan 200 - 300 ezer nettó közötti. Ez még mindig jóval magasabb mint az átlag. Szóval lehet hogy nem a kisemberek hibája minden esetben a rossz fizetés, de nem is az olyanoké mint kolopele. Én is megkeresem a havi 800 ezret, de ezért kutatásokat végzek, egyetemen tanítok, pályázatokat írok. Az állandó siránkozás soha nem vezet sehova. Nekem is van két gyerkőcöm. A kérdésre is válaszolva abban az esetben normális dolog, ha közben eleget is mozog napközben a kicsi. Kizárólag azért tartani egy gyereket babakocsiban hogy ne szaladgáljon az bűn.
2011. máj. 22. 21:55
 47/61 anonim ***** válasza:
93%

14:02es vagyok " Egy tanult, diplomás szakember ritkán panaszkodik azért." na azért ezzel nem értek egyet....

Nagyon jó, hogy vannak ilyen munkaadók, mint kolopele, de azt nem hinném, hogy a diplomások ritkán panaszkodnak.Nagyon sok diplomás munkanélküli van.És nagyon sok olyan jómódú, akinek "csak" szakmunkás végzettsége van esetleg.

2011. máj. 22. 22:08
 48/61 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, bár hidd el nekem hogy komoly rálátásom van sok leendő diplomásra, mivel tanítom is jó néhányukat. Az a minimum, hogy kétnaponta a sárga föld alá isszák magukat, nem járnak rendesen be órákra, de már azt ecsetelik, hogy én ennyi pénzért nem fogok dolgozni, nehogy már egy ilyen hülye mondja meg nekem mit csináljak...........Persze neked is igazad van, de általában a jó szakember megtalálja a számítását végül ha kitartó. Azzal meg nem szállok vitába hogy hány "tanulatlan barom" keres milliókat a semmivel havonta. Ez tény és valóság.
2011. máj. 22. 22:22
 49/61 anonim ***** válasza:

14:02es vagyok, így értem mire gondoltál, és egyet értek!Sokan vannak,akik azt hiszik, hogy a diploma egyenes út a jövedelmező álláshoz.De ugyan úgy, ahogy egy szakmunkásnak, egy diplomásnak is meg kell küzdenie a jó munkáért, jövedelemért.

Én óvónőként végeztem, 1 évere kimentem külföldre a férjemmel(kint volt munkája), mikor visszajöttünk sehova nem vettek fel!Pedig nem csak a szakmámban kerestem munkát!Azóta itthon vagyok gyesen 7 hónapos kisfiammal, nagyon élvezem az anyaságot, de gyed-et ugye nem kapok, mert nem tudtam elhelyezkedni.Pedig nem vagyok az a link alak, a fősulit is komolyan vettem.

Mindegy végül is, nem azért írtam, hogy panaszkodjak, csak ismerem azt az oldalt is, mikor egy olyan diplomás nem talál munkát, aki komolyan is veszi amit tanult:)

De nagyon eltértünk már a kérdéstől:)

2011. máj. 22. 22:44
 50/61 anonim ***** válasza:
20%
Látom, zajlott az élet nélkülem is...........Sajnálom, hogy ilyen zűrzavart váltottam ki ennél a kérdésnél, kettőtöknek azért köszönöm hogy nem engem aláztatok azért amiket írtam, neked angryman további sok sikert a munkádhoz, neked kedves 82 % - os válaszoló pedig nagyon sok örömet a babádhoz. Ezzel a mentalitással és hozzáállással biztos remek állást fogsz találni majd, szerintem nagyszerű óvónő lehetsz és nagyszerű anya is. Én el is köszönök innen most már, mindenkinek a legjobbakat kívánom.
2011. máj. 22. 23:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!