Szerinted normális dolog, ha egy 2 éves gyereke állandóan babakocsiban viszi az anyja?
14:02es vagyok.Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy dicsekvésből írta, hiszen egy férfinek büszkeség, ha meg tud mindent adni a családjának, és ez normális.Ugyan úgy, ahogy mondjuk Te büszke vagy arra, hogy több gyereket szültél.
Mondom, én azt sajnálom, hogy a legtöbb családos Magyarországon nem normális körülmények között kell hogy nevelje a gyerekeit...ezért nem vállalnak sokan több gyereket egynél.
Nem,én nem irigykedek,csak elkeseredek h ebben az országban micsoda anyagi különbségek vannak.
És eröl nem mi tehetünk kisemberek....
14:02es vagyok " Egy tanult, diplomás szakember ritkán panaszkodik azért." na azért ezzel nem értek egyet....
Nagyon jó, hogy vannak ilyen munkaadók, mint kolopele, de azt nem hinném, hogy a diplomások ritkán panaszkodnak.Nagyon sok diplomás munkanélküli van.És nagyon sok olyan jómódú, akinek "csak" szakmunkás végzettsége van esetleg.
14:02es vagyok, így értem mire gondoltál, és egyet értek!Sokan vannak,akik azt hiszik, hogy a diploma egyenes út a jövedelmező álláshoz.De ugyan úgy, ahogy egy szakmunkásnak, egy diplomásnak is meg kell küzdenie a jó munkáért, jövedelemért.
Én óvónőként végeztem, 1 évere kimentem külföldre a férjemmel(kint volt munkája), mikor visszajöttünk sehova nem vettek fel!Pedig nem csak a szakmámban kerestem munkát!Azóta itthon vagyok gyesen 7 hónapos kisfiammal, nagyon élvezem az anyaságot, de gyed-et ugye nem kapok, mert nem tudtam elhelyezkedni.Pedig nem vagyok az a link alak, a fősulit is komolyan vettem.
Mindegy végül is, nem azért írtam, hogy panaszkodjak, csak ismerem azt az oldalt is, mikor egy olyan diplomás nem talál munkát, aki komolyan is veszi amit tanult:)
De nagyon eltértünk már a kérdéstől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!