Két éves gyermeketek mennyi ideig ücsörög el nyugodtan a babakocsiban?
Másfél éves koráig tologattam babakocsiban mert még nem tudott sokat gyalogolni akkor kb 1 másfél óra volt a max.
utánna már kikívánkozott belőle. de ha elfáradt visszaült - feltéve ha voltunk olyan sokáig úton -
Most 2 éves a kisfiam, Ő 13 hónaposan indult el egyedül, így már ha megáll a babakocsi egy percet sem akar benne maradni. Amíg megyünk addig el van, nézelődik, de van, hogy akkor is ki akar már szállni, inkább motorral jönne, vagy gyalog.
Szerintem ez a kisfiú azért ilyen ücsörgős, mert nem rég tanult meg járni. Azért ez elég késői...
Ritka az ilyen, de előfordul...
2 éves, és álló babakocsiba szerintem 1 percig sem lenne el. Hacsak nem nézné közben a kedvenc meséjét, de akkor is csak max 10 percig.
Ez tényleg fura, de ha nemrég tanult meg járni, akkor lehet hogy minden későn indul meg nála. Az is lehet hogy fél év múlva már ő is belejön a szaladgálásba.
1,5 évesem elég sokáig tud ücsörögni a babakocsiban ha mondjuk kirándulunk. de álló kocsiban nem tudom, nem teszem be, nem hinném,hogy élvezné.
maga az, hogy 2 évesen indult el már arra utal, hogy valami nincs rendben. nyilván ezzel a szülők is tisztában vannak mert ha 1,5 évesen még nem jár, kötelezően kivizsgálják.
persze, hogy értem. és így van, nem is nektek kéne szolnotok hanem a gyerekorvosnak kéne észrevennie!
van egy ismerősöm, oxigénhiánnyal született a babájuk, most 2 éves, hasonló tünetei vannak :( pedig 1,5 éve járnak vele tornára, foglalkozásokra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!