Miért nem akar a kiságyában aludni este? Csak babakocsiban, de ha felkel evés után elalszik az ágyában. Miért van ez? 10 hetes baba anyukája
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 10:14
1/4 anonim válasza:
Nagy a kiságyad? A babák ilyen korban szeretik érezni a határokat. Próbáld pólyában altatni esetleg, vagy szoptatós párnát köré rakni, szűkíteni a kiságyban a helyet. Én olyan hálózsák szerűben altatom. Mindenképp szoktasd valahogy estére is a kiságyba, mert később nehezebb lesz.
2/4 anonim válasza:
Tologatod a babakocsit közben? Mert ha igen, akkor valószínűleg a mozgást hiányolja a kiságyban. De az is lehet, hogy a kiságy túl nagy neki, a babakocsi meg kuckós. A babák általában jól elálmosodnak szopizás után, ezért lehet, hogy álmosan már jó neki a kiságy is.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen elálmosodik szopizás után de kb negyed óra 20 perc után felébred és sír
2010. dec. 3. 10:41
4/4 anonim válasza:
Hehe, mintha magamat olvasnám! Sok ilyen kérdést kiirtam én is! Rendszer szerint neveled/eteted, vagy igény szerint?
Nálunk addig volt ez mig nem volt rendszer az életébe! Most hogy van, már semmi baja, leteszem kiságyba egy kicsit még nyüglődik, gagyorászik de utána elalszik!
Ha nincs rendszere, akkor próbáld rendszerre tanitani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!