1 éves babára mit adtok sétához ebben a csalóka időben? (mi még csak ülünk a babakocsiban, még nem megy)
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 14:43
1/3 anonim válasza:
Szia! Én a dzseki alá adok még egy pulcsit, arra a dzsekit ami nem olyan vastag pufi dzseki, hozzá tartozó vastag sínadrág és a bundás kiscsizma. Enyém sem megy még, babakocsizunk.
2/3 anonim válasza:
Lányom egy éves volt tegnap, body,harisnya,zokni,naci,cipő,pulcsi,kabát,sapka van rajta ha megyünk sétálni. Viszek takarót is hátha kell, de tegnapelőtt és tegnap nem volt rá szükség, szerintem most sem lesz.
3/3 anonim válasza:
Harisnya, hosszú újjú body, arra még egy vékony pamut hosszú újjú, + egy zokni és így rá az overált. Nem szeretem a nadrágot mert ha ül a lányom akkor felcsúszik és kivan a lábszára, a cipőjét meg állandóan lerúgja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!