Mit csináljak a babámmal? Néha úgy érzem megőrülök. Nem hajlandó a babakocsiban lenni, csak max 20 percet, vagy ha kutya jön a z utcán, aztán nyafog.2 hét múlva lesz egy éves, csak mászna mindig, felesleges időtöltésnek érzi a sétát.
ne erőltesd a sétát a kocsiban, én is csak azokat tanácsolom, mint az előttem szóló.
ha kertes házban laktok, kicsit könnyebb dolgod van, ha nem irány a legközelebbi park, játszótér. talán akadnak "haverok" is neked meg bezsélgetőtársak! :-)
Szia!
Remélem kicsit megnyugtat amit leírok!
Mikor megszületett a fiam, méregdrága kocsit vettünk, amit kb 4-5 hónapos korában el is adtam. Egyszer sem tudtam vele babakocsizni mert állandóan üvöltött, mikor még csak az lett volna a dolga hogy aludjon. Állandóan a világ végéről cipeltem haza, pedig már 3 hósan 7 kg volt! Vettünk rá napernyőt, kipárnáztuk, beleraktuk a hordozót, játékokat szereltünk rá, sírni hagytuk....de nem szerette meg. Teljesen el voltam keseredve a vígan babakocsizó anyukáktól.
Szóval vannak ilyen babák és kész. 1 évesen kapta a tolható triciglit, tuti jó volt. Úgy viszont sétált. És a legviccesebb hogy most 2 éves, 15 kg, van egy csumpi babakocsink és állandóan(!!!!) így kell sétáltatnom, nem száll ki. Majd betojok olyan nehéz:)
Megértelek, csatlakozom a táborotokhoz. Én csak akkor "lophattam ki" újszülött korától, ha aludt, és a ház körül kellett körözni, mint egy dögkeselyűnek, mert ha felébredt, úgy visított, hogy levegőt se vett, haza kellett menni. Szóval fél évesen kikerült a kocsiból. Míg aludt, kitettük járókában. Nekem csak egyszerűbb volt, addig volt időm...
Csak mióta megy, azóta sétálunk újra.
Próbálj meg ráhangolódni, kitalálni vmi megoldást. A kocsi nem szentírás. Bár marhajó lenne.
Köszi a válaszokat.
Sajnos nem kertes házban lakunk, de még erkélyünk sincs.
Van egy triciklije is , de abban sem marad sajna sokáig....
Úgyanúgy max fél óra.
A héten annyit tovább romlott a helyzet, hogy most már a kutyák sem mindig kötik le. Hát remélem hamarosan elindul(jövő héten lesz 1 éves) , addig kínlódunk, illetve még a mei taiban megmarad egy ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!