Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak a babámmal?...

Mit csináljak a babámmal? Néha úgy érzem megőrülök. Nem hajlandó a babakocsiban lenni, csak max 20 percet, vagy ha kutya jön a z utcán, aztán nyafog.2 hét múlva lesz egy éves, csak mászna mindig, felesleges időtöltésnek érzi a sétát.

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Amikor csak teheted, vedd ki, hadd másszon! Pl. játszótér, homokozó...vagy vedd ki hintázni, vedd fel, vidd oda a fákhoz, virágokhoz.. Nem baj, ha koszos lesz, nem baj, ha néha kóstolgatja a homokot (persze figyeld nagyon, mit vesz a szájába.) Ez van, felfedezte, hogy kinyílt a világ, menni akar... vége a nyugis sétáknak... :) Kitartás!
2010. máj. 13. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:

ne erőltesd a sétát a kocsiban, én is csak azokat tanácsolom, mint az előttem szóló.

ha kertes házban laktok, kicsit könnyebb dolgod van, ha nem irány a legközelebbi park, játszótér. talán akadnak "haverok" is neked meg bezsélgetőtársak! :-)

2010. máj. 13. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Kislányom örök életében utálta a babakocsit, így amint ülni tudott és jó idő lett, biciklire ültünk és úgy közlekedtünk. Sokkal izgalmasabb biciklin, mint a kocsiban, mert gyorsan haladtok, más szemszögből látja a dolgokat, és te sem fáradsz el annyira, mintha ki be pakolásznád a kicsidet. Játszótéren pedig beleültetheted a hintába, s hagyd, hogy felfedezze a világot. Ez egy ilyen időszak, amikor állandóan felfedezőúton vannak, s nekünk figyelnünk kell rájuk.
2010. máj. 13. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én vettem háti hordozót,és úgy megmaradt biztonságban egy helyen,mondjuk mást nem is nagyon tehetett volna :)Nekem viszont segített mert hát a védő nénihez eljutni majd vissza majdnem egy órás séta,a baba kocsiban meg folyton üvöltött ha megunta a nézelődést,a hátamon viszont jót alhatott,és élvezte hogy közel van hozzám.
2010. máj. 13. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Remélem kicsit megnyugtat amit leírok!

Mikor megszületett a fiam, méregdrága kocsit vettünk, amit kb 4-5 hónapos korában el is adtam. Egyszer sem tudtam vele babakocsizni mert állandóan üvöltött, mikor még csak az lett volna a dolga hogy aludjon. Állandóan a világ végéről cipeltem haza, pedig már 3 hósan 7 kg volt! Vettünk rá napernyőt, kipárnáztuk, beleraktuk a hordozót, játékokat szereltünk rá, sírni hagytuk....de nem szerette meg. Teljesen el voltam keseredve a vígan babakocsizó anyukáktól.

Szóval vannak ilyen babák és kész. 1 évesen kapta a tolható triciglit, tuti jó volt. Úgy viszont sétált. És a legviccesebb hogy most 2 éves, 15 kg, van egy csumpi babakocsink és állandóan(!!!!) így kell sétáltatnom, nem száll ki. Majd betojok olyan nehéz:)

2010. máj. 21. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Megértelek, csatlakozom a táborotokhoz. Én csak akkor "lophattam ki" újszülött korától, ha aludt, és a ház körül kellett körözni, mint egy dögkeselyűnek, mert ha felébredt, úgy visított, hogy levegőt se vett, haza kellett menni. Szóval fél évesen kikerült a kocsiból. Míg aludt, kitettük járókában. Nekem csak egyszerűbb volt, addig volt időm...

Csak mióta megy, azóta sétálunk újra.

Próbálj meg ráhangolódni, kitalálni vmi megoldást. A kocsi nem szentírás. Bár marhajó lenne.

2010. máj. 21. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem kb 5 hónapos kora óta nem hajlandó megmaradni benne. Sajnos ez van, vannak akik nem szeretik a babakocsit. Mi sem nagyon használjuk, sőt már szinte egyáltalán nem. Másfél éves már és a 10 ujjamon meg tudom számolni hányszor használtuk utcán a babakocsit pont emiatt. Még eleinte elvolt benne az erkélyen aludt benne stb, de amióta már nem egész nap csak alszik azóta nem marad meg benne. Sajnos ez van nem tudsz mit csinálni. Nem szabad erőltetni mert annál rosszabb lesz. Vegyél neki bébitaxit ez csak egy ötlet de az enyém birja. :)Azzal el tudunk sétélgatni egy jó darabig. Mindig brümmög benne.
2010. máj. 21. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Sajnos nem kertes házban lakunk, de még erkélyünk sincs.

Van egy triciklije is , de abban sem marad sajna sokáig....

Úgyanúgy max fél óra.

A héten annyit tovább romlott a helyzet, hogy most már a kutyák sem mindig kötik le. Hát remélem hamarosan elindul(jövő héten lesz 1 éves) , addig kínlódunk, illetve még a mei taiban megmarad egy ideig...

2010. máj. 22. 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:
második vagyok megint... KITARTÁS!!!!
2010. máj. 22. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!