Két éves gyermeketek mennyi ideig ücsörög el nyugodtan a babakocsiban?
Figyelt kérdés
Voltunk nemrég egy kerti partin és barátnőm hozta a lassan kétéves kisfiát is.Most tanult meg menni,nagyon furcsán jár még.Kb olyan 3 órát voltak ott,ebből kettőt ült a kisfiú a kocsiban és elvolt ott egyedül.Nekem ez olyan fura,mert az én gyerekem pont annyi idős mint az övé,de nem tudnám beletenni egy álló babakocsiba,amiben aztán csak ott ücsörög.Pedig azt gondolom,hogy nyugodt gyerekem van.A ti ennyi idős gyermeketek menyi időt bír a kocsiban,ha az áll?2011. jún. 17. 12:33
11/14 anonim válasza:
Az én fiam már 1 évesen sem igazán szerette a babakocsit nem hogy 2 órát ülne benne.
Mennyi idős az a kisfiú???
12/14 anonim válasza:
Nekem ugyan csak másfél éves a kisfiam, de babakocsiba már régen nem tudom beültetni. A múltkor voltunk egy kerti partin, de röpke 2 óra alatt lebontotta az egész kertet. Elhúzgálta az összes széket, az asztalokról lepakolt, mindent kicsomagolt, eldugott, széthordott, megkóstolt, futkározott, valaki mindig a nyomában volt kárenyhítés céljából. Szóval nekem az a normális, ha egy gyerek így viselkedik. Megdöbbennék, ha egy kétéves gyereket a babakocsiban látnék nyugodtan üldögélni huzamosabb ideig.
13/14 anonim válasza:
1 éves múlt a kisfiam, már több hónapja nem használjuk a babakocsit, mert nem marad meg benne. Bicóval megyünk mindenhova! Ő is egy sajtkukac! :)
14/14 anonim válasza:
Kislányom 20 hós, nagyon szeret babakocsizni, használjuk is még ha hosszabb sétára indulunk. Ilyenkor előfordul, hogy megállunk beszélgetni, nézelődök. Az álló babakocsiba ilyenkor max. fél órát van el, ha éppen valamivel lefoglalja magát, kiflit rágcsál, vagy csak a biztonsági övét próbálja összecsatolni. Szerintem is aggodalomra ad okot, ha már órákat képes elleni ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!