Szerinted normális dolog, ha egy 2 éves gyereke állandóan babakocsiban viszi az anyja?
11:35-ös válaszadó érti pontosan mire gondolok!!!
Egyedüli gyerekről van szó és pontosan tudom minden lépésüket.
Ez attól is függ hogy mikor tanul meg a baba járni, hogy megy neki.
De amúgy alapvetően nekem nem érv az, hogy leléphet, ezért 2 évesen biztonságos neki a kocsi!Hát könyörgöm, azért vagyok a felnőtt anyja, hogy megtanítsam, igen, már 2 évesen, hogy nem szabad elrohanni!!!!
Amúgy vicces, hogy sokan ki vannak akadva a pólyára, meg hasonló dolgokra, hogy mennyire nem egészséges, na szerintem inkább az nem egészséges, ha egy jól járó 2 éves gyereket kocsiba tesznek!Húgom fia 21 hónapos, én is nem tudom, hogy használják-e még a kocsit.
Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak, nem, szerintem nem normális.
Én nem arra gondolok, amikor időre oda kell érni valahova, ráadásul nincs is közel, hanem SÉTÁLNI!!!
Mindez csak azért, hogy nyugodtan tudjon pletyizni a másik anyukával a gyerek meg csak hadd unatkozzon bekötve a babakocsiban, miközben számtalan felfedezni való vár rá séta közben.
tegnap 13.50 es vagyok
Azért nem viszem autóval,mert nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!