Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted normális dolog, ha...

Szerinted normális dolog, ha egy 2 éves gyereke állandóan babakocsiban viszi az anyja?

Figyelt kérdés
Sétálni még sosem láttuk szegény gyereket.
2011. máj. 21. 00:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

11:35-ös válaszadó érti pontosan mire gondolok!!!

Egyedüli gyerekről van szó és pontosan tudom minden lépésüket.

2011. máj. 21. 13:12
 12/61 anonim ***** válasza:
8%

Ez attól is függ hogy mikor tanul meg a baba járni, hogy megy neki.

De amúgy alapvetően nekem nem érv az, hogy leléphet, ezért 2 évesen biztonságos neki a kocsi!Hát könyörgöm, azért vagyok a felnőtt anyja, hogy megtanítsam, igen, már 2 évesen, hogy nem szabad elrohanni!!!!

Amúgy vicces, hogy sokan ki vannak akadva a pólyára, meg hasonló dolgokra, hogy mennyire nem egészséges, na szerintem inkább az nem egészséges, ha egy jól járó 2 éves gyereket kocsiba tesznek!Húgom fia 21 hónapos, én is nem tudom, hogy használják-e még a kocsit.

Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak, nem, szerintem nem normális.

2011. máj. 21. 13:25
 13/61 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Most én nagyon kilógok a sorból.Tegnap volt 3 éves a lányom.Bölcsödébe jár,ami tőlünk kb 35 percre van babakocsival.Abban viszem,mert kipróbáltuk gyalog,majdnem egy óra volt az út,hisztizett oda is,vissza is,hamar elfáradt.Engem is zavar ez az egész,de csak a bölcsibe viszem babakocsiban.Azért fárad el hamar,mert neki az egyik lába befelé fordul egy kicsit és az ortopédián mondták,hogy inkább vigyem a kocsit hosszabb utakra és ha elfárad üljön bele.Sajnos viszont az van,ha visszük ,bele akar ülni.Sokszor könyörgöm neki,hogy szálljon ki ,de nem óhajt.Boltba,városba ügyeket intézni természetesen gyalog megyünk.
2011. máj. 21. 13:50
 14/61 anonim ***** válasza:
24%
Az nem semmi. Miért nem viszed inkább autóval? Így elég fárasztó lehet.
2011. máj. 21. 14:05
 15/61 anonim ***** válasza:
0%
13:25ös vagyok,azt elfelejtettem, hogy mikor 16 hónapos voltam, anyum 9 hós terhes volt és bizony gyalogolnom kellett nem is keveset.Ölben nem tudott vinni, kocsi nem volt, babakocsi meg nem ment a hóban...azt nem értem, hogy miben változott ennyit a világ?Régebben amint tudott járni a gyerek már nem volt kérdés, hogy nem teszik be kocsiba...és nem olyan régről beszélek, hanem 20-30 évvel ezelőttről.Akkor is volt már rendesen autó forgalom, akkor is rá kellett szólni a gyerekekre, hogy ne rohangáljanak, mégse tették őket babakocsiba
2011. máj. 21. 15:26
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 2 és fél éves, utoljára tavaly ősszel ült babakocsiban, úgy szeptember körül. Ha például elmennénk egy állatkerti sétára plusz mellette más programok, lehetséges, hogy még most így 29 hónapos korában is beletenném,de nem biztos. Amúgy rengeteget sétálunk, de a sportkocsi valóban nem lett kihasználva:) Pár hónapot használtuk csak, azóta anyunál van, inkább a séta, motorozás. Unokatesóm Angliában él, ő még a 3 és fél éves fiát is simán tolta kocsiban, mert ott nem furcsállják, sokan használják ilyen korban is.
2011. máj. 21. 16:50
 17/61 A kérdező kommentje:

Én nem arra gondolok, amikor időre oda kell érni valahova, ráadásul nincs is közel, hanem SÉTÁLNI!!!

Mindez csak azért, hogy nyugodtan tudjon pletyizni a másik anyukával a gyerek meg csak hadd unatkozzon bekötve a babakocsiban, miközben számtalan felfedezni való vár rá séta közben.

2011. máj. 21. 16:50
 18/61 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen esetben a szülő egyértelműen a maga kényelme miatt rakja a kocsiba a gyereket.Szomorú,mert nincs lehetősége mozogni,de az ő dolga.Mindneki azt csinál a gyerekével amit akar.
2011. máj. 21. 17:40
 19/61 anonim ***** válasza:
A mi szomszédunk is ilyen, lassan 3 éves lesz a gyerekük, de az 50m-re lévő játszóra is tolja az anyja. Egyébként elég nehéz elkezdeni a sétát, legalábbis nálunk elég akaratos a kisfiunk, mindig ellenkező irányban akar menni, meg ilyenek.
2011. máj. 21. 21:58
 20/61 anonim ***** válasza:

tegnap 13.50 es vagyok

Azért nem viszem autóval,mert nincs:)

2011. máj. 22. 07:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!