Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted normális dolog, ha...

Szerinted normális dolog, ha egy 2 éves gyereke állandóan babakocsiban viszi az anyja?

Figyelt kérdés
Sétálni még sosem láttuk szegény gyereket.
2011. máj. 21. 00:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

Nekünk "csak" egy autónk van.

A férjem gyalog jár a munkahelyére, mert fogyózik éppen, le szeretne adni pár kilót. A Balcsi parton megy egy darabig, naponta. Ez naponta 12 km oda-vissza.

A kocsi itthon van nekem, de ha autóval menne egyik nap, és ekem dolgom lenne, ahova nem tudnék gyalog elmenni, mert nem itt a közelben van, akkor egyeztetünk és megoldjuk.

2 kocsit nem tudnánk fenntartani. Sokan még egyet sem tudnak.

Gratulálok a 4 gyerekedhez, a feleségedhez, minden eddig elért anyagi és egzisztenciális javadhoz.

Nem értem, miért nem a felső tízezerrel társalogsz, miért itt.

2011. máj. 22. 13:43
 32/61 anonim ***** válasza:
62%

Nekem kell a mozgás a gyereknek is...amugy meg rosszul vagyok az autóban többek közt ezért sincs.

Igen kéne mindenhová 2 autó de kéne normális fizu is h ezt megtehessük de akik odafent lopnak csalnak hazudnak,azok csak magukat nézik h nekik meglegyen minden....

2011. máj. 22. 13:44
 33/61 A kérdező kommentje:

Ja, és gyalog járunk napi szinten boltba. Szuper kis séta a gyerekekkel, imádják!

(Nagyobb bevásárlásra persze autóval megyünk.)

2011. máj. 22. 13:45
 34/61 anonim ***** válasza:
61%

Kolopele!

és te vagy otthon az ikrekkel????jol kereshet a feleséged h ezt bevállaltad....

2011. máj. 22. 13:46
 35/61 A kérdező kommentje:

kolopele 48 éves, szerintem férfi(?) Havi 1200000Ft-ot keres.

Ezt írta egy másik kérdésemhez:

"már most van annyim, hogy akár abba is hagyhatnám a munkát, ha nagyon akarnám. Már a gyerekeim felnőttkora is be van biztosítva. De a családom mellett a munkám a legnagyobb elhivatottságom, és nagyon sok emberért is felelősséggel tartozom, úgyhogy amíg bírom, alkotok, fejlesztek, dolgozom, és biztosítom emberek magas szintű megélhetését. "

2011. máj. 22. 13:55
 36/61 anonim ***** válasza:

ma 7.20-as vagyok.

Azért nincs autóm,mert a férjem elvitte,mikor elhagyott.És nincs pénzem másikra.

2011. máj. 22. 13:59
 37/61 anonim ***** válasza:
Ja,elfelejtettem,ezt a Tisztelt Kolopele-nek üzenem.
2011. máj. 22. 14:01
 38/61 A kérdező kommentje:

Tudom, még mi a bosszantó, kolope?

Az amúgy is elkeseredett, sokszor kilátástalan helyzetben levő anyukákat ilyen válaszokkal bombázni. 2 autó, meg minden...kit érdekel, az ény gyerekemim mosolya mindennél többet ér!!!!!!!!!!!!!!!

Szégyeld magad!

2011. máj. 22. 14:02
 39/61 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, egyik korábbi válaszoló vagyok, mi a baj azzal, amit kolopele írt az egyik kérdésedre, amit idéztél?

Szerintem teljesen normális, ha egy férfi dolgozik, szereti a munkáját és ezt hatékonyan csinálja úgy, hogy esetleg másoknak is megélhetést biztosít.Ezzel semmi baj sincs...

És az se baj, ha egy nagycsaládnak 2 autója van.Mi 5en vagyunk tesók, mikor még mindanyian otthon voltunk 3 kocsink volt.1 apának, 1 otthonra, ha el kellett menni, és 1 nagy családi autó, amibe az egész család elfért.

Való igaz, ez ma Magyarországon nagy luxusnak számít, de nem kéne hogy így legyen....

2011. máj. 22. 14:02
 40/61 A kérdező kommentje:

14:02-es.

Nincs ezzel semmi gond!

Attól függetlenül kolopele válaszai vitát szítóak, jó ideje ide jár bosszantani minket.

MIÉRT NEM A FELSŐ TÍZEZERREL TÁRSALOG??????????????

2011. máj. 22. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!