A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Sziasztok!
Elmesélem röviden a történetet. Van két gyerekem egy 4 éves lány és egy 2 éves kisfiú. Imádom őket, ők a mindeneim. A férjemmel már régóta nem jó a viszonyom ezért el is fogunk válni. Fél évvel ezelött jött valaki az életembe akiről úgy éreztem, hogy a világon mindennél jobban szeretem és azt mondta, hogy ő is engem. Feladta az eddigi életét munkát keresett itt és idejött hozzánk. Azt gondoltam végre egy olyan emberrel nevelhetem a gyerekeimet akit imádok és végre boldog lehetek. Ez így is volt egészen eddig amig ki nem derült, hogy terhes vagyok. A párom hallani se akar a gyerekről. Azt mondta ha a baba marad akkor ő megy és többet hallani se akar rólunk. Nem volt megtervezve majd késöbb csinál nekem másikat. Ennyit a nagy szerelemről,egy világ omlott össze bennem :( Véletlen baba, de akkor is ő már itt van és napról napra fejlődik és dobog a kis szivecskéje, nem úgy van az, hogy majd csinálunk másikat. Úgy érzem nem birnék feldolgozni egy abortuszt. Neki könnyű, ő visszamegy és folytatja az életét ott ahol abbahagyta, na de velünk mi lesz és egyáltalán ha abortuszra megyek ezek után hogy maradjak egy ilyen emberrel. Na és persze még mindig azt állitja, hogy mindennél jobban szeret engem. Nekem kell ez a baba :( Amikor megláttam az uh-n le se birtam venni róla a szemem, főleg így hogy már van két gyerekem és tudom mit veszíthetek. Nagyon szomorú vagyok és nem értem, hogy lehet hogy ennyire összeomoljon körülöttem minden. Nem vagyok az a panaszkodós típus így inkább csendben sírok és közbe fogalmam sincs mit csináljak. Kérlek adjatok tanácsot, hogy ilyen esetbe mit lehet tenni!Ha az eszemre hallgatok akkor az abortuszt választanám, de ha a szívemre ami erősebb, akkor én nagyon szeretném ezt a babát.
Előre is köszönöm.
Én voltam, aki megkérdezte, hogy mi az indok.az a helyzet, hogy kifogást keres.Ez nem indok, főleg, ha nem védekeztetek, hogy nem gondolta komolyan-téged sem gondolt komolyan-sajnálom, hogy ezt írom, mert ált. több szemszögből szoktam egy problémát vizsgálni, de itt én nem találok elfogadható indokot a viselkedésére.Egy lehet még-rettenetes pánikba esett a baba miatt, de ez sem hihető, mert már van neki...Megkérdezted, hogy mikor szeretne MÁSIKAT csinálni?Mit nem tervezett , ha védekezés nélkül voltatok együtt.-mégis mire számított?
azt érzem, hogy menekülőre fogta az első "problémánál".
ha elveteted, nyilván a pároddal már sose lesz tökéletes a kapcsolatod,tehát nem sokáig működhet úgy sem, ha pedig megtartod, akkor elhagy most.
Vagyis tarts meg! Hiszen ha elveted, akkor csak idő kérdése, hogy meddig húzzátok még, és ugyanott leszel, illetve nem, mert lesz egy szép gyermeked!
És amúgyis írtad, hogy szereted azt a picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!