Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úgy érzem, a párom többet...

Úgy érzem, a párom többet enged meg magának, mint ami "járna". Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy gondolja,mindenhová el kell mennie ahova csak hívják.Persze én nem tudok,Vele menni,mert még csak 2 hónapos a babánk.Pesze ,tudom hogy éjszakai buliba nem mehetk.Nem is ez a baj.De hogy még nagybevásárláskor is itthon hagy minket...mondhatni ,sehova nem mehetünk vele.Teljesen be vagyok zárva.Most úszni ment,holnap szülinapi buli,lassan itt a tavasz-onnantól motoros szezon...Arra gondoltam,hogy egyszer bejelentés nélkül mikor nincs itthon lelépünk a kislányommla hosszúhétvégézni vmi gyógyvizes szállóba ahol van babamedence is.Had tudja meg ,milyen mikor jól magára van hagyva miközben mi lubickolunk a jóban.Szerintetek jó ötlet ?Más is jogosnak érzi?Vagy csak én túlzom el?
2009. febr. 6. 18:45
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást!Jól jön az ember lányának egy kis löket mikor már kezd magában is elbizonyatlanodni.Sorstársaimnak kívánok kitartást és mielőbbi megoldást!
2009. febr. 7. 15:22
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

21:18

Talán igazat adok neki!Bár nem feltétlen igazunk van de lehet alapja!Nekem legalábbis ez a tapasztalatom!

Párom is ugyanezt csinálta/csinálja!Minden héten buli,hétközben haverok én meg otthon a picivel?Otthon????? :D

Relativ!Anyósékkal egy szobába bezárva ráadásul anyósékat akkor még annyira ismertem mint ti a szomszédotokat!Ja!és egy idegen városba!Szóval jó volt!Aztán kiderült megcsal folyamatossan!Az hogy buliba ment meg haverokhoz csak szöveg volt!Aztán jöttek a könyörgések,balhék minden!Most ott tartunk hogy 7 év eltellt,született még egy kisgyerekünk!Tavaly lakás vásárlás elött álltunk és mondtam hogy én nem szeretnénk ott maradni ezért 150km-re arébb az én szüleimhez közel vettünk házat!Együtt vagyunk arámylag szépen élünk!Nem maradozik ki egyáltalán max hetente egyszer de inkább két hetente!DE szinte 99%-ban biztos vagyok hogy a szüleihez megy!

Én bárhová elmehettem!DE csak a gyerekkel!Sose szabta meg de akkor is börtönbe voltam zárva!Mert azért igaza van annak aki irta hogy egy anyának is kell néha egyedül baba nélkül akár csak bevásárolni menni vagy egy kávét meginni a barátokkal!

2009. febr. 8. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!