Volt olyan aki otthon magának vágta el a varratokat? Hogyan?
:DD
szerintem te nem adtál neki hálapénzt! :D
A felszívódó potyog ki magától.
Már szültem, de ott lent nem tudnám elvágni magamnak, mert nem látok oda rendesen:)
Viszont, amikor a lábaimról több helyen levettek anyajegyet, akkor a varratokat magamnak szedtem ki. A doki ismerősünk, adott szikét, hogy szedjem ki magamnak x idő múlva, mert akkor ő nem lesz Magyarországon. Megcsináltam. Elvágtam a cérnát a csomó mellett és szépen kihúztam a varratot. Nem fájt.
Én jódarabig éreztem mosakodás közben, h még ott vannak. Sose nyúltam volna hozzá magamnak, és a páromnak se engedtem volna, pedig bízom benne. Azért van az ott tovább, mert szükség van rá. Idő kell a sebnek, h begyógyuljon. Ha hamarabb kiszeded, lehet, h szétnyílik a seb. Ami kívülre esik a bőrön, az úgyis lepotyog magától.
A macskánk hasán volt felszívódó varrat. Egy darab görcs hetek múlva se akart eltűnni róla. Megkapirgáltam óvatosan, és láttam, h mozog. Megfogtam, és szépen kilehetett húzni. Vagy 2centi hosszú volt még.
Szerintem ollóval ne állj neki, csak azokat szedjétek ki kézzel otthon, ami a 6hét után sem tűnik el. De egyébként meg 6hetes kontrollra úgyis kell menni, ott meg nem kell külön fizetni, h kiszedje a maradékot.
El nem vágtam, de egyet kihúztam. Feloldódott ugyanis a csomónál, de szinte az egész a bőröm alatt volt. Fogtam egy tükröt, és kihúztam. :)
Próbáltam egy másikat is, de azt el kellett volna csípni, azt meg nem mertem.
A gátból nem a doki szedi ki mielőtt hazaengednek a kórházból? Vagy ez csak nálam volt így? Felszívódóst csak belülre tett. Én még 3hét után így se nyúlnék hozzá. Talán ha azt érzed, h már tuti lekellett volna esnie, és mozog. De te tudod.
Azt mondjuk nem értem, h miért ne kéne kontrollra menni, hisz mégiscsak egy varrást csináltak. Én biztos megmutatnám. Én. Biztos, ami biztos. Amúgy szerintem a kontrollért nem szoktak pénzt kérni. (de nem tudom.)
Hmmm... a kutyánkból asszem 10nap után szedték ki a nem felszívódós varratokat, ingyen. (Szemölcsös volt, így sok pici varrata lett, mégse került semmibe. Pedig az állatorvosok ott húznak le anyagilag, ahol csak tudnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!