Mitől van az 26 hetesen hogy úgy érzem többet keményedik a hasam, vagy a babó csinálja magának a helyet? Olyankor keményebbnek érzem a hasam.
Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 08:50
1/4 anonim válasza:
Szia. Ha a hasad keményedik, akkor az egész bekeményedik, ha a baba feszegetí magát, akkor csak bizonyos részeken kemény a hasad, ha pedig a méhed, akkor úgy összeugrik egy kockába. Bocs nem tudom máshogy megfogalmazni. Remélem azért így is érthető. Minden jót!
2/4 A kérdező kommentje:
de ugye a babának nem lehet baja ettől? mitől van ez? magne b6-ot vettem be rá
2008. aug. 15. 09:00
3/4 A kérdező kommentje:
a napokban egy kicsit többet dolgoztam mint lehet hogy kellett volna- lehet hogy ettől érzem ezt, megpróbálok többet pihenni mostmár.
2008. aug. 15. 09:06
4/4 anonim válasza:
Figyelmeztet a szervezeted, hogy ideje pihenni. Én úgy tudom, napi 10 keményedés még belefér, de ha annál több van, szólni kell az orvosnak. Én magnesii citricit szedek, 3x2-t az orvos írta fel, jobb, mint a sima magne b6, szerintem irasd fel, a körzeti is felírja nem kell elmenned a nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!