Mit szóltok ahhoz, hogy magyarországon ennyire tiltják a tehéntejet 1 éves kor alatt? Más országban ez nincs ám így, csak nálunk! Miért vajon?
Régen is tehéntejen nőttek fel dédanyáink, nagyanyáink..., és mégsem voltak tejallergiásak...Érdekes.
Ki van ellene a dolognak, és mellete, és miért?
Mar en is ruhellem ezt a kulfoldon ez meg az meg amaz,mikor szerintem nem is voltal az adott orszagokban.
En Kanadaba elek es itt is 1 eves kor alatt egyaltalan nem ajanljak. Sot a sokak altal szidott USA-ban sem.
Es ami vegleg kihozza belolem a sodrot mikor itt latom leirva,hogy: az amerikai nok nem szoptatnak.
Ez nem igaz!!!
En 2009-ben szultem es oly annyira szoptatas partiak,hogy mivel nem lett tejem csak az 5.-ik napon de ennek ellenere sem adtak egybol tapszeres potlast csak mikor meggyozodtek rola,hogy tenyleg kell. Mikor kimehetyunk a korhazbol vagy 5 fele telefonszamot es cimet kaptunk,hogy hova telefonaljak ha nem megy a szoptatas. Az nap mikor kijohettunk a kothazbol egy szoptatasi tanacsado 2 oran at figyelte,hogy hogyan szoptatok. A dokink minden egyes meresen megkerdezte,hogy szopik-e a baba.
Egyik baratnom az USA-ba szult tavaly es hasonloak a tapasztalatai.
Eltertem a targytol az a lenyeg,hogy 1 eves kortol ajanljak a tejet Kanadaba es USAba is.
En csak 4 honapig szoptattam amikor a fiam elvalasztotta magat es utana 1 eves koraig vettuk a tapszert,pedig 25 dollar volt egy dobozzal( 5000 ft) es 1,5 hetig volt eleg.
Jobb a biztonsag!!!
Most 18 honapos, feleve tehentejet kap es szerencsere szereti,nincs baja tole. Igy tiszta a lelkiismeretem es a kovetkezonel is igy fogok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!