Mit szóltok ahhoz, hogy magyarországon ennyire tiltják a tehéntejet 1 éves kor alatt? Más országban ez nincs ám így, csak nálunk! Miért vajon?
Régen is tehéntejen nőttek fel dédanyáink, nagyanyáink..., és mégsem voltak tejallergiásak...Érdekes.
Ki van ellene a dolognak, és mellete, és miért?
ettől a mi is meg nagyanyáink is ezt itták,ették dologtól már feláll a szőr a hátamon.Miért nem lehet megérteni,hogy fejlődik az orvostudomány,elvégeztek egy csomó kutatást.Ráadásul,amit akkor ettek,ettünk,az még tej volt,nem az,mint amit ma a boltokban lehet kapni.Nem volt tele minden szeméttel,nem volt minden növény génmódosítva.az akkori tehenek nem génmódosított növényt ettek,az antibiotikumot hírből sem ismerték.
Én nem adok a 16 hónapos fiamnak tejet,tejitalt iszik,abban legalább van vitamin,és nincs tele nitráttal.Tejterméket azt kap tíz hónapos kora óta
Nem tudom Te hol élsz, én Franciao.ban. De itt se javasolják 1éves kor alatt, söt 2éves kor alatt se nagyon!
Na ja, ök felnöttek, de nem hormon kezelt tehén teje által! Na meg amit etetnek velük. Bár arra is kiváncsi lennék, a boltitejek mennyi tehenet láttak?! :-)
Én 1év alatt nem adom az tuti, utánna is 2éves koráig hozzávaloként. Direktbe nem. Igy tervezem.
Ha te akarod adni 1 éves kor alatt, hát add neki.
Egy csomó más országban ugyanígy nem ajánlják, mint nálunk, egy csomó másik országban pedig nem foglalkoznak az egésszel.
És: de igen, régen is voltak allergiások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!