Anyukák! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek mindent megmondana, hogyan kell csinálni?
:)))
Milyen aranyosak vagytok! Én meg már azt hittem, hogy csak az én férjem ilyen okos! Legyen az etetés, fürdetés, játék, hiszti.
Megpróbálom egy darabig nyelni, a tudását, de ha olyan passzban vagyok, akkor én is megkérem arra, hogy mutassa már meg, hogyan is kell csinálni.
Melyik a jobb? Megmondja h hogyan kell csinálni, vagy elmondani neki 128milliószor ugyan azt, amint már 128 milliószor megcsinált.
NÁlunk a második verzió él.
Akkor szoktam sírni a nevetéstől, amikor megkérdezi, hogy mit adjak a gyerekre???
Én ilyenkor azt válaszolom, ketchupös ágyneműhuzatot.
Akkor mindig nevetünk...
Pedig már 2 éves a fiúnk :) tudja h ruhát kell rá adni, tudja h mibe szoktam öltöztetni...
Egyik se jobb, de a 11:35 válaszoló nagyon jót írt :)
hűűűű én sosem hagyom magam..mindig mondom neki hogyha nem tettszik fel lehet állni segiteni mert a te kezed sem a seggedből nőtt ki:D
Mindig mosolyog egyet és befogja.:D
:))))
A ketchupös ágynemű nagyon tetszik!
Én a kétajtós ruhásszekrényt szoktam javasolni, de hozzáteszem, hogy azt úgysem bírná el!
Már az elején leszögeztem: amit én csinálok abba ő nem szól bele, amit ő csinál abba én nem szólok bele :) Vagy ha vmit a másik jobban tud, akkor cserélünk! És működik. :)
Babónk még a nyáron születik meg, kíváncsian várom, hogy alakulunk:)))
Eddig csak a főzéssel volt egy esetünk, a lapcsánkába szerinte még kellett volna egy kis ez-az, úgyhogy......azóta ő csinálja!:)))))))
Amikor a nagyobb készült az erdei táborba, akkor az én férjem is mondta, hogy túlreagálom az egészet, mert listával a kezemben pipálgattam a tornyokba rendezett holmit. Bezzeg ő fél óra alatt össze tudna pakolni.
Aztán nyáron lement velük a Balcsira, kérte hogy pakoljam össze a cuccukat. Mondtam hogy ő ezt úgyis jobban tudja, ott a szekrényük, még a polcok is fel vannak címkézve.
Bugyit elfelejtett vinni a csajoknak, viszont azt nem vette észre, hogy a csajok telerakták plüssállattal a bőröndöt. :-))
nálunk az van,hogy ezt miért nem csináltad meg(pl mosogatás...)vagy nem cseszegetés képp,de ez így nem jó...egy ideig tűrök,aztán megmondom neki,hogy kedvesem,ha ennyire jól tudod,akkor kommentálás nélkül neki lehet állni :-)
és akkor bezzeg csönd van,egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!