Anyukák, fiúk, lányok, mindenki! Mit szólnátok egy ilyen kezdeményezéshez?
Figyelt kérdés
Ifjú medikus(kezdemény) vagyok,végeláthatatlan ambíciókkal :) A minap arra gondoltam,hogy esetleg elindíthatnék egy olyan blogot,ahol kiskamaszok,kamaszok és fiatal felnőttek érdeklődhetnének az őket foglalkoztató problémákról...Ezt úgy képzelem el,hogy az e-mail címemre küldött levelekből megpróbálnék a legtöbbre válaszolni,bármilyen témában szívesen adnék tanácsot.Mi a véleményetek?Érdemes?2011. ápr. 10. 19:14
1/10 anonim válasza:
Ha tudod vállalni a válaszaid következményeit, akkor mindenképpen.
2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván azért valamennyire válogatnám a kérdéseket... ;)
2011. ápr. 10. 19:16
3/10 anonim válasza:
Ez mindenképpen jó dolog lenne, de míg nincs annyi szakmai tapasztalatod, hogy tanácsokat osztogathass szerintem nem kéne belevágni. Akár válogatod, akár nem.
Várj vele még pár évet és hajrá!
4/10 anonim válasza:
Ajjaj, megint egy önjelölt polihisztor. Majd ha mögötted lesz sok-sok évnyi élettapasztalat, akkor (esetleg) előállhatsz hasonlóval. Addig Te is tanulj, tanulj, tanulj...............
5/10 anonim válasza:
Van már egy ilyen oldal, a kamasz panasz.hu
6/10 anonim válasza:
Nem jó, mert aztán valaki felelősségre vonna téged, ha nem jön be a válaszod/tanácsod.
7/10 anonim válasza:
Tanácsot adni? Hát ha úgy érzed, hogy annyi mindenhez értesz és annyi mindenben van tapasztalatod...
De szerintem nincs. Ezt nem elég akarni. Amúgy szép gondolat.
8/10 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon jó ötlet,de honnan tudjuk h. tényleg medikus vagy?
9/10 anonim válasza:
Előző, miért, mire garancia az, hogy medikus??
10/10 anonim válasza:
Hát mondjuk egy medikus lehet kevesebb hülyeséggel és téves információval traktálná a jónépet mint egy mezőgazdász szociopata.Persze minden tiszteletem a mezőgazdászoké,nem rosszból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!