A kérdésem igazából az lenne, hogy faluba miért kell a kutyát elhordani sétálni?
Valamelyik nap olvastam egy kérdést, hogy az egyik anyuka elvitte a gyerkőccel a kutyát is sétálni, és az egyik háznál azt látta, hogy anyuka veri a kutyákat, mert azok ugattak.
Én se kultiválom, ha a kutyáink azért őrjöngenek, mert másik kutyát sétáltatnak a házunk előtt. Főleg mikor a babám épp elaludt. Jó én nem verem őket, de igenis rájuk szólok. Tehát a kérdésem még mindig az, hogy miért kell a kutyát a faluban sétáltatni. Én se viszem az enyéimet.
Szia!
Nem olvastam el az összes hsz-t, mert 8 oldalnyi van már :)
Én meg azt nem értem, hogy sokan miért NEM viszik sétálni a kutyájukat? Azért, mert kint van ház előtt? Neki is ugyanúgy szüksége van a mozgásra, ingerekre, szagokra és persze a gazdájával töltött időre!
Anyósék sosem viszik ki a kutyájukat, hát meg is lehet nézni azt a szegény kutyát, tiszta idegbeteg, pedig gyönyörű kutya, skót juhász keverék.
Engem az idegesít amúgy, hogy a kutyák miért ugatnak meg mindent? Elmegyünk sétálni a gyerekekkel és némelyik kutya majd kidönti a kerítést, úgy megugat minket, pedig a közelébe sem megyünk.
Az ilyen kutyákat kéne sétálni vinni...
Teljességgel nem értek egyet a kérdezővel, DE ettől még nem szabad így lehordani. Zavarja, ez a véleménye kész.
Nekem teljesen más -mi is falun lakunk, van egy kutyánk és szoktunk menni a babával, kutyával, apával négyesben sétálni a közeli erdőbe, ahol elengedjük és szaladhat kedvére. Mindenki élvezi-. De ez az én véleményem, és ezt kifejezésre lehet juttatni normál hangnemben is. Szóval kedves kérdező, bizonyára nem csak Téged zavar a dolog, de lássuk be az emberek nagy többsége ezt nem így gondolja, és nem zavarja. Mint semmiben, ebben sem gondolkozhat mindenki ugyan úgy.
De azért csak azt mondom vidd el néha sétálni a kutyákat, mert jót tesz nekik is....
"Van aki nem akarja hogy a kertje bűzölögjön a kutyapisitől.."
Persze süllyedjen el a közterület a sok kutyaszärtól meg húgytól!!
Inkább pisilje össze gazdi kertjét!!
Sosem értettem a rohadt kutyapiszkot miért nem lehet felszedni??!!
Kedves előttem válaszoló!
Jól beszélsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!