A kérdésem igazából az lenne, hogy faluba miért kell a kutyát elhordani sétálni?
Valamelyik nap olvastam egy kérdést, hogy az egyik anyuka elvitte a gyerkőccel a kutyát is sétálni, és az egyik háznál azt látta, hogy anyuka veri a kutyákat, mert azok ugattak.
Én se kultiválom, ha a kutyáink azért őrjöngenek, mert másik kutyát sétáltatnak a házunk előtt. Főleg mikor a babám épp elaludt. Jó én nem verem őket, de igenis rájuk szólok. Tehát a kérdésem még mindig az, hogy miért kell a kutyát a faluban sétáltatni. Én se viszem az enyéimet.
Vagy el kéne hordani olyan helyre, ahol találkozhatnak másik kutyákkal és lehet ha megismernék őket, akkor összebarátkoznának és nem lenne baj. Ez az, szervezz kutya ismerkedési estet. Hívd meg a sétáltatott kutyákat.
Bár mondjuk a kutyák csak ugatni tudnak, lehet akkor meg kiköszönnének a kutyapajtásoknak és az lenne a baj meg pletyiznének is.
Egyrészt a kutya dolga a házőrzés. Járulékos vonzata a kutyatartásnak az ugatás.
Másrészt nyáron hogy'alszik a gyerek?
Mert az enyém nyitott ablaknál, éjjeli kutyakoncerttel, mert minden szomszédnak van min.1 kutyája, sőt busz jár el előttünk, a gyerek meg alszik mint a tej.
Nem értem a problémádat, de ha a saját kutyád ugatása zavar, ne tarts kutyát.
Te egy ritka idióta vagy kérdező, már ne is haragudj. Azt taglalod órákon át, hogy zavar, ha a kutyáid felébresztik a gyereket. Most meg azt írod, nem is az ugatás zavar, hanem az, hogy mások arra sétálnak. Akkor javaslom, építs egy felüljárót a kaputok elé, és tereld fel az arra sétálókat.
Te pedig vegyél egy füldugót, és menj el pszcihológushoz, mert nagy szükséged van rá.
De azért vinnéd sétálni, hogy más embert bosszants ezzel? Tényleg ritka antiszociális példány vagy.
Egyáltalán honnan tudod, hogy más sétáltatja a kutyáját? Netán azt is kifigyelted kik azok a galádak és most majd ott sétáltatsz a házuk előtt?
Komolyan, mint a szakállas viccben a vénasszony, Mari néni. Na de neki van mentsége, öreg és nincs más dolga, mint ez. De hogy egy fiatalasszony ilyen legyen. Eddig nem értettem, kik azok a falusi minden lébe kanalak, de kezdem kapisgálni.
Neked valószínűleg baj van az idegeiddel (is), és igazából nem a kutyák őrjöngése zavar. Hanem valami más.
Ajándékozd el a kutyáidat, és máris megoldódott a probléma. Már ha megnevelni nem tudod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!