1 hónapja szültem, kb 1 hete mindig morgok a párommal, Miért? Igazából már maga a jelenléte is idegesít, minden bajom, és elég ingerültem szólok mindig hozzá.
Én is éreztem így, mi sokat veszekedtünk a szülés után. De idővel jobb lett minden. Neked még sok pihenésre van szükséged, és arra, hogy hozzászokj az új életedhez. A párodnak pedig türelmesnek kell lennie, még akkor is ha ez nehéz számára. A hormonok "szórakoznak" velünk elég sokáig szülés után. Nekem azt mondta egy doki,hogy kb. egy év, mire visszaáll a hormonháztartás.... jó,mi?
Kitartás!!
Jaj nálunk is így van. De én sajnos nem tudok erőt venni magamon, ami a szívemen a számon. És ez nem jó, tudom. De nem bírom ki.
Minden idegesít amit Ő tesz, vagy nem tesz. Kedvem sincs vele lenni, még akkor sem, ha néha a nagyi besegít és lenne időnk egymásra. Inkább aludnék helyette, vagy magamban lennék, vagy a testvéremmel beszélgetnék, vagy akár takarítanék. Borzasztó ez, de sajnos ez van.
Ha nem múlik nem tudom mi lesz, lehet, hogy itt a végünk... :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!