A kérdésem igazából az lenne, hogy faluba miért kell a kutyát elhordani sétálni?
Valamelyik nap olvastam egy kérdést, hogy az egyik anyuka elvitte a gyerkőccel a kutyát is sétálni, és az egyik háznál azt látta, hogy anyuka veri a kutyákat, mert azok ugattak.
Én se kultiválom, ha a kutyáink azért őrjöngenek, mert másik kutyát sétáltatnak a házunk előtt. Főleg mikor a babám épp elaludt. Jó én nem verem őket, de igenis rájuk szólok. Tehát a kérdésem még mindig az, hogy miért kell a kutyát a faluban sétáltatni. Én se viszem az enyéimet.
de hasznos házőrzők lehetnek, ha semmi mást nem ugatnak meg, csak a sétáló kutyákat. Nem kéne megtanítani őket, hogy nem ezt kell egy házőrzőnek, sétáló kutyákra nem vagy kiváncsi. Akkor ugassanak, ha valaki be akar menni hozzátok, ne akkor, ha valaki vagy valami elsétál a ház előtt.
Ennyire egyszerű, nem kell az ágyon tutujgatni őket, de például nevelni és tanítani a kertben is meg lehet.
Én Bp-en élek kertvárosban, itt is ugatnak a kutyák. csak itt senkit nem húzza ezen fel magát.
Sőt jár villamos, közel a vonat, az autókról nem is beszélve.-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!