A kérdésem igazából az lenne, hogy faluba miért kell a kutyát elhordani sétálni?
Valamelyik nap olvastam egy kérdést, hogy az egyik anyuka elvitte a gyerkőccel a kutyát is sétálni, és az egyik háznál azt látta, hogy anyuka veri a kutyákat, mert azok ugattak.
Én se kultiválom, ha a kutyáink azért őrjöngenek, mert másik kutyát sétáltatnak a házunk előtt. Főleg mikor a babám épp elaludt. Jó én nem verem őket, de igenis rájuk szólok. Tehát a kérdésem még mindig az, hogy miért kell a kutyát a faluban sétáltatni. Én se viszem az enyéimet.
Újabb agymosott anyuka, aki nem találja a megfelelő kategóriát...
Azért kell elvinni sétálni a kutyát, hogy ne az udvar legyen az életének egyetlen eleme, hanem lásson mást is, minthogy te, meg a gyereked sem vagytok bezárva egész életetekben.
És igen, az csak egy kutya, ettől még jár neki ennyi a szabadságból és a világból.
(Nekem nincs bajom azokkal, akik vidéken nem viszik őket sétálni, de nehogymár te legyél felháborodva azon, hogy más próbál a lehető legjobb gazdi lenni...)
Szia!
Ezt én sem értem. És soha nem is fogom megérteni. Nálunk is aránylag sokan sétáltatják a kutyát, és nagyon sokszor pont akkor amikor a gyerek alszik. Nekünk német dogunk van, és mint tudjuk nagy kutya hangosan ugat. ÉS! Van egy elmeháborodott (bocs, ha valaki magára ismerne, de akkor is ez a véleményem), aki hajnali 2-3 óra között sétáltatja a kis pincsijét! Férjemnek nemrég eldurrant az agya, lement és megmondta neki, hogyha még egyszer ilyenkor hozza erre az ölebét, akkor "véletlenül" kiengedi a kutyát, és akkor többet biztosan nem fog a kutyája sétálni semerre, mert korai reggeli lesz belőle. Azóta nem voltak felénk.
De az az egy biztos, hogy ilyenért soha nem verném meg a kutyámat. Nem tehet róla, ha ingerlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!