Rákiabálnátok más kisgyerekére?
Figyelt kérdés
Ismerősöm többször is megtette már,nekem nagyon fájt, én még sose csináltam ilyet,pedig számtalanszor volt már példa,arra, hogy az enyémet bántották.2010. nov. 14. 22:03
21/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok, kiegészíteném:
Veszélyesetben persze, hogy rákiabálnék. Ha például éppen az úttesten akarna átszaladni vagy egyéb ilyen helyzetben. De gondolom te nem erre voltál kiváncsi. A kérdés viszont nem tér ki erre, ezért írtam ezt a választ.
22/22 anonim válasza:
23:21 vagyok.Látom nem voltam elég érthető.Bocs hogy túl heves voltam.Nem üvöltözéssel nevelem a babómat,igyekszem következetes lenni és egy ilyen korú gyerek már van olyan értelmes,hogy megértse amit mondok és szót fogadjon.A NEM szót már 8-9 hósan értik.Azért pedig bocsánatot kérek kedves kérdező amiért a konkrét kérdésre nem válaszoltam;Nem .Nem üvöltenék más gyerekére,de rászólnék,vagy megkérném az édesanyát,hogy figyeljen rájuk jobban,nehogy mégegyszer eljárjon a keze.A felháborodott reagálóknak üzenném,hogy sokszor idegenek jegyzik meg ,hogy mennyire kiegyensúlyozott és barátságos a gyerek(ha verném és üvöltöznék az szerintem látszana rajta).Üdv :egy anyuka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!