Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » December 24.-én született a...

December 24.-én született a kislányom, Egerbe! A mai napig nem jött semmilyen irata! Akiknek utánam lett meg a kisbabája, nekik már rég megjött! Hol tudok utána járni, hogy hol tartanak az iratai?

Figyelt kérdés

tegnap 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Nyugi, az adószám lesz az első, ami megjön. Nehogy szegény gyerek ne tudjon adót fizetni.

Amúgy végig kell hívni a nav-ot, a társadalombiztosítót, stb.

tegnap 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én gyerekem december 2-án született.

Tegnap jött meg az adókártyája. A kártyán az áll, hogy december 16-án állították ki.

Minden egyéb papírja a hónap elején érkezett meg szép sorban.

Érdekes módon az anyakönyvi kivonata volt az első.

Két éve februárban született egy csütörtöki napon, következő hét pentekén már a kezünkben volt az adókártyája.

tegnap 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
*Két éve februárban született egy csütörtöki napon a tesója*
tegnap 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Az osztályon járt nálad az anyakönyvvezető? Felvették az adatokat? Ha igen, akkor ne aggódj, fogják küldeni.

Ünnepek voltak, szabadságolások,leállások...

Ilyenkor belefér.

Egyébként ünnepi időszakon kívül is 2-4 hét mire mindent kipostáznak. Én is egri vagyok egyébként. 😀

tegnap 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ah adókártya jött meg utoljára! Napra pontosan 6 hét volt!
tegnap 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
20-án szültem. Adókártya nem jött még meg, minden más igen. Múlt héten hozta a postás.
tegnap 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!