Kisgyerekes anyukák, akik a gyerek előtt nagyon szerettetek divatozni, magassarkúban járni, ez magmaradt?
Én el nem tudom magamról képzelni, hogy valaha elhagyjam a nagyon nőcis stílusomat. Bár még csak tervben a gyerek. Sokan mégis azzal traktálnak, hogy gyerek mellett már felesleges sminkelni, mert odabújik hozzád, felesleges a magassarkú, mert rohanni kell utána, szoknyában kényelmetlen játszani stb. Azt mondják, hogy nem lesz erre időm. Mondjuk ez alatt nem tudom mit értenek, nekem ugyanannyi idő felvenni egy farmer sneakert, mint egy ruhát magassarkú szandállal. Ez nem egy gerjesztő poszt, ne értsétek félre, én pl imádom a laza nők stílusát is rajtuk, tök vagány, csak magamon nem tudom elképzelni.
Aki megtartotta ezt a stílust, az érzi bármennyi kárát is a gyerekre nézve?
#2 Nem azzal van a baj, hogy nem értem őket, én teljesen megértem őket. :D
Csak most így, hogy még nincs meg a gyerek, nem tűnik hatalmas atomfizikának magassarkúban szaladni a gyerek után. Aztán ha meglesz a kicsi, akkor lehet más lesz róla nekem is a véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!