Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák, akik a...

Kisgyerekes anyukák, akik a gyerek előtt nagyon szerettetek divatozni, magassarkúban járni, ez magmaradt?

Figyelt kérdés

Én el nem tudom magamról képzelni, hogy valaha elhagyjam a nagyon nőcis stílusomat. Bár még csak tervben a gyerek. Sokan mégis azzal traktálnak, hogy gyerek mellett már felesleges sminkelni, mert odabújik hozzád, felesleges a magassarkú, mert rohanni kell utána, szoknyában kényelmetlen játszani stb. Azt mondják, hogy nem lesz erre időm. Mondjuk ez alatt nem tudom mit értenek, nekem ugyanannyi idő felvenni egy farmer sneakert, mint egy ruhát magassarkú szandállal. Ez nem egy gerjesztő poszt, ne értsétek félre, én pl imádom a laza nők stílusát is rajtuk, tök vagány, csak magamon nem tudom elképzelni.

Aki megtartotta ezt a stílust, az érzi bármennyi kárát is a gyerekre nézve?

jún. 5. 15:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Hány éves vagy?
jún. 5. 15:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudlak érteni, de őket is. Nem hiszem, hogy kellemes, maikor a szandi elmerül a homokban meg tele megy homokkal. Mondjuk kirázni is könnyebb 😅 Ugyankkor nem kell ellustulni se. Van lapostalpúból is csinos, meg sminkelni is lehet, max nem órákig.
jún. 5. 16:00
 3/21 A kérdező kommentje:
#1 27 éves vagyok, de nem hiszem, hogy ez számítana.
jún. 5. 16:01
 4/21 anonim ***** válasza:
44%
Egy 10-essel fiatalabbnak hittelek.
jún. 5. 16:02
 5/21 A kérdező kommentje:

#2 Nem azzal van a baj, hogy nem értem őket, én teljesen megértem őket. :D

Csak most így, hogy még nincs meg a gyerek, nem tűnik hatalmas atomfizikának magassarkúban szaladni a gyerek után. Aztán ha meglesz a kicsi, akkor lehet más lesz róla nekem is a véleményem.

jún. 5. 16:02
 6/21 A kérdező kommentje:
#4 Az baj lenne, ha tízessel fiatalabbként tervben lenne a gyerek. 😆
jún. 5. 16:03
 7/21 anonim ***** válasza:
62%
Akkor te olyan vagy, aki lenézi az edzőcipos farmeres anyukákat?
jún. 5. 18:16
 8/21 anonim ***** válasza:
95%
Divatozni nem csak magassarkúban lehet.
jún. 5. 18:16
 9/21 anonim ***** válasza:
37%
Nyugi, ezt azok az anyukák mondják, akik gyerek előtt csak alkalmakra vettek fel magassarkút meg csinos ruhát és menni nem tudtak benne. Annak a nőnek akinek természetes a magassarkú, a smink, a csinos ruha ahhoz a nőhöz ez hozza tartozik a szemelyisegehez, tehát gyerek után is. Én legalábbis én vagyok. De engem is traktaltak ezekkel a hulyesegekkel mikor terhes voltam.. Már 5 éves lesz a gyerek, nem lett igazuk :D
jún. 5. 18:24
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
Van atmenet a szoknya magassarku kombo, meg a folyton lehanyt poloju, folyton zsiros haju megjelenes kozott is.
jún. 5. 18:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!