Kisgyerekes anyukák, akik a gyerek előtt nagyon szerettetek divatozni, magassarkúban járni, ez magmaradt?
Én el nem tudom magamról képzelni, hogy valaha elhagyjam a nagyon nőcis stílusomat. Bár még csak tervben a gyerek. Sokan mégis azzal traktálnak, hogy gyerek mellett már felesleges sminkelni, mert odabújik hozzád, felesleges a magassarkú, mert rohanni kell utána, szoknyában kényelmetlen játszani stb. Azt mondják, hogy nem lesz erre időm. Mondjuk ez alatt nem tudom mit értenek, nekem ugyanannyi idő felvenni egy farmer sneakert, mint egy ruhát magassarkú szandállal. Ez nem egy gerjesztő poszt, ne értsétek félre, én pl imádom a laza nők stílusát is rajtuk, tök vagány, csak magamon nem tudom elképzelni.
Aki megtartotta ezt a stílust, az érzi bármennyi kárát is a gyerekre nézve?
Ismerek olyat, aki gyerek mellett is meg tudta tartani a stílusát, mai napig magassarkú-szoknya kombóban nyomja, a gyerek már 17 éves.
Énnem vagyok nagyon szoknyás, de a magassarkú nekem is állandó eleme a cipőimnek. Majd ha lesz gyerek, én is tervezem megtartani, amíg bírom és úgy gondolom, még minidg kényelmes. Ha úgy látom, hogy nem, akkor jön az edzőcipő, az is szép amúgy, csak nekem nem kényelmes jelenleg. Talán ha gyerek lesz, a praktikuma megéri majd, de tudja fene :D
Persze, van olyan, aki felteszi azt a kérdést, hogy tényleg olyan káros, ha a 3 hónapos babája napi 1 órát nézi a tabletet, mert csak akkor nem sír, amíg az anyja kisminkeli magát. (Valós sztori Facebook csoportban)
És vannak azok, akik örülnek ha a WC-re eltudnak menni a gyerek mellett, nemhogy sminkeljenek.
A csinos szoknya és farmernadrág között meg az a különbség, hogy a szoknyához le kell szedni a szőrt a lábadról, na az hosszabb idő, nem a szoknyát felvenni.
13, 17 éves gyerek mellett persze hogy magassarkúzhat.
Egyebként kérdező a játszotéren elsüllyedek a homokban, meg a kavicsokon is baromi jó lehet magassarkúban lépdelni. Nálam max a telitalpu magas jöhet szóba. Meg a 10 kilós gyereket fel le kell cipelni a lépcsőházban ami magassarkúban szerintem baromi veszélyes, de mindegy. Én is szeretem a rövid szoknyakat de gyerekkel nem veszem fel mert minden lehajolásnál ,meg a homokozásnál ki lenne a p.csám belőle. Szoktam szoknyát hordani persze csak hosszabat meg nem tapadósat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!