Ha megtanul végre járni jobb lesz?
Van akinek jobb, van akinek rosszabb
Nekem jobb lett ahogy megtanult járni a fiam.
Olyan 3 éves kora körül.
Ameddig nem tanult meg járni addig mindig ott volt mellettem, bármit meg tudtam csinálni.
Amikor elindult akkor mindig a sarkában kellett hogy legyek.
3 éves korára lett annyira értelmes és teljesen megbízható hogy teljes mértékben azt tudtam mondani hogy könnyű. Vagy inkább másképp nehéz, szokták mondani.
Ez mind a két gyerekemmel így volt
Nálunk mégrosszabb lett.
A lányom ugyan az a típus, mint akit leírtál.
2.5 éves, de ugyan itt tartunk. Vagyis nem ugyan itt, hanem mégrosszabb. 3-4x kel a mai napig. Hulla vagyok. Mellé beütött a dackorszak. Igy is hisztis volt, azóta meg 24ből 26órát tutul. Semmi nem jó, mindenen kialad.
Beszél már, de így sem fejezi ki magát, csak ordít.
4 hónapja bölcsis, én dolgozom.
Ő tök elvan a bőlcsibe, csak dícsérik. Én a nemalvástól a munkába tompa vagyok.
Délután meg ömlesztve kapom tőle a napközben elmaradt hisztit.
2-es vagyok.
Ugyanez van nálunk is, 2 percre sincs el egyedül, és soha semmi nem jó neki.
Igazából emiatt is akartam visszamenni dolgozni 2 éves korától, mert sajnos nem bírtam tovább, már totál kikészültem vele egész nap, és ugye éjszaka sem pihentem, mert akkor is aktív, én meg már nem voltam önmagam a fáradságtól.
Nekem mindig rohadt nehéz, csak az változik, hogy mi miatt.
Ha megtanul járni meg nem győzöl majd utána rohangálni...
#9 már most is ez van,mászni tökéletesen mászik,felkapaszkodik,mindent is elér. Csak nem tud még felkapaszkodassal vissza térdre.
De sajnos én is azt látom a szopóag kimeríthetetlen. De hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!