Ha megtanul végre járni jobb lesz?
Te hogyan élsz túl?
Tegnap töltöttem a 40. hetet a harmadikkal. 🙈🤣 Épp arra várok mikor szeretne kibújni végre. 😃
#13 voltam
Jesus... A másodikkal.konnyebb volt? Róla nem írtál
Az eleje vele hasfájás/bukás miatt volt nehéz, de egyébként sokkal nyugisabb baba volt. Ő most 4,5 éves, tipikus kisfiú. Teljesen más a 2 gyerek, de mindkettő imádnivaló a maga módján, csak ugye ha nem akarjuk, hogy csak úgy nőjjenek magukban, hanem nevelni is akarjuk őket, akkor vannak harcok, nem megy simán, de azért 2-3 gyereket kordában tartani nem kis meló, viszont én nem szerettem volna olyan anyuka lenni, aki úgymond fél a gyerekeitől, aztán minden szabad nekik, mert sajnos sok ilyet látok.
#13,16
Hát,nem vagyunk egyformák
Egyelőre nekem bőven elég ő,pedig kettőt akartunk eredetileg. Talán majd egy két év múlva,talán. Sajnos én az a típus vagyok,aki akármennyire imádja a gyereket,nem elégít ki az anyaság,és nagyon hiányzik a régi életem is. Ez így,hogy van egy ilyen kis nem alvó,állandóan nyűgös levakarhatatlan kis mtricam,extran nehéz.
Abban egyet értek,hogy sokan félnek a gyerektől és rahagynak mindent. Nekem is sokszor csábító hagyni,hadd csináljon amit akar,amíg nem öli meg magát,de ez nem vezet jóra. Mindennek ellenére hatalmas akarat van,képes csak ordítani és orditni,ha nem úgy van valami amit ő akar. És sokszor van úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!