Lányos Szülők véleménye érdekel! Hány éves kortól engeditek a gyermeknek?
Mármint mi 5-8 centi, a sarok?
Biztosan nem engednék általános iskolást egész nap 8 centis sarkakon tipegni.
Kérdező, először javaslom, hogy tanulj meg helyesen írni, meg érthetően fogalmazni.
1. Nem ÁLLTALÁNOS iskola, hanem ÁLTALÁNOS iskola. Szülők meg kisbetű, nem tulajdonnév az, hogy szülők, hogy nagy betűvel írd, ha nem azzal kezded a mondatot.
2. Mi 5-8 cm? A csizma szára, vagy a sarka? Nagyon nem mindegy. Ha a sarokról van szó, akkor nem engedném.
#3 Igazából beltéren minden téli cipő rohadt kényelmetlen egésznapra. A bokacsizma is, a térdig érő csizma is, a bakancs is. Már csak azért is, mert hideg időhöz vannak ezek kitalálva, tehát bentre túl meleg lesz...
Hát, nehezen tudom beleélni magam, mert a nyolcadikos ballagására kért először egy kb. 3 centis sarkú cipőt, és azóta se hordja. A húga meg csoda lesz, ha nem edzőcipőben topog majd oda jövőre. :)
Szerintem semmi keresnivalója egy általános iskoláson egy magassarkú cipőnek, de ha annyira akarná, akkor szerintem hetediktől hagynám neki, mert napi szintű veszekedést meg nem érne meg nekem.
8-as voltam, kiegészítés, most eszembe jutott, hogy felvette a nagy az új szépcipőjét, és mászkált vele pipiskedve a folyosón, majd megkérdezte tőlünk, hogy tetszik? Mire az akkor harmadikos öccse közölte, hogy olyan, mint az Énekelj!-ben a malac, mármint nem te, hanem a cipőd!
Most itt vinnyogok a röhögéstől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!