Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányos Szülők véleménye...

Lányos Szülők véleménye érdekel! Hány éves kortól engeditek a gyermeknek?

Figyelt kérdés
Adott egy álltalános iskola ahol nincs benti cipő kvázi abban a cipőben van a gyerek amit felhúzott! 5-8 cm bokacsizmát mikortól viselhet a gyermek? Iskolába mehet ilyen lábbelibe?

#anya #Iskolai öltözet #Életkori engedély
ma 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Mármint mi 5-8 centi, a sarok?

Biztosan nem engednék általános iskolást egész nap 8 centis sarkakon tipegni.

ma 09:40
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
18 évesen majd azt visel, amit akar. 16 évesen pár órára már ronthatná vele az életminőségét, de nem iskolába való.
ma 09:57
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Egész nap bokacsizma rohadtul kényelmetlen.
ma 10:07
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
De biztosan nagyon divatos 🤡
ma 10:15
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Általános iskola 14 évig van, addig biztos nem. De megpróbálnék vele kompromisszumot kötni, hogy bizonyos alkalmakra felveheti, de ne ezt hordja minden nap. Megpróbálnám megértetni vele, hogy miért kérem ezt, próbálok úgy nevelni, hogy ha nem is fogadja el, tudja, hogy egy-egy döntést miért hozok.
ma 10:41
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
5-össel értek egyet. Bár a kérdés nem nekem szólt, de szerintem ez egy jó megoldás. Minden kamaszlánynál más és más életkorban jön el az az idő, mikor már szeretne nőies ruhákban járni. A szülő meg eldönti, hogy engedi e a kiválasztott ruhadarabokat , vagy ribizlisnek gondolja, és nem engedi, vagy ha a leányzó nagyon akarja, és a szülő is hajlik az egyességre, akkor megszületik az a megoldás, mikor mindenki boldog lesz.
ma 10:55
 7/17 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, először javaslom, hogy tanulj meg helyesen írni, meg érthetően fogalmazni.

1. Nem ÁLLTALÁNOS iskola, hanem ÁLTALÁNOS iskola. Szülők meg kisbetű, nem tulajdonnév az, hogy szülők, hogy nagy betűvel írd, ha nem azzal kezded a mondatot.

2. Mi 5-8 cm? A csizma szára, vagy a sarka? Nagyon nem mindegy. Ha a sarokról van szó, akkor nem engedném.

#3 Igazából beltéren minden téli cipő rohadt kényelmetlen egésznapra. A bokacsizma is, a térdig érő csizma is, a bakancs is. Már csak azért is, mert hideg időhöz vannak ezek kitalálva, tehát bentre túl meleg lesz...

ma 11:43
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

Hát, nehezen tudom beleélni magam, mert a nyolcadikos ballagására kért először egy kb. 3 centis sarkú cipőt, és azóta se hordja. A húga meg csoda lesz, ha nem edzőcipőben topog majd oda jövőre. :)

Szerintem semmi keresnivalója egy általános iskoláson egy magassarkú cipőnek, de ha annyira akarná, akkor szerintem hetediktől hagynám neki, mert napi szintű veszekedést meg nem érne meg nekem.

ma 11:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

8-as voltam, kiegészítés, most eszembe jutott, hogy felvette a nagy az új szépcipőjét, és mászkált vele pipiskedve a folyosón, majd megkérdezte tőlünk, hogy tetszik? Mire az akkor harmadikos öccse közölte, hogy olyan, mint az Énekelj!-ben a malac, mármint nem te, hanem a cipőd!

Most itt vinnyogok a röhögéstől :D

ma 11:48
 10/17 anonim ***** válasza:
16 éves kortól
ma 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!