Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányos Szülők véleménye...

Lányos Szülők véleménye érdekel! Hány éves kortól engeditek a gyermeknek?

Figyelt kérdés
Adott egy álltalános iskola ahol nincs benti cipő kvázi abban a cipőben van a gyerek amit felhúzott! 5-8 cm bokacsizmát mikortól viselhet a gyermek? Iskolába mehet ilyen lábbelibe?

#anya #Iskolai öltözet #Életkori engedély
tegnap 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

Suliba 8 centist? Nem igazán, 6-7 centi még mehet gimisnek, nyolcadikosnak, még elegáns és praktikus is ősszel/télen a pocsolyák miatt, 8 viszont közönséges és csak buliba veheti fel akár 14-15 évesen is, meg randira. Alkalmakra, mert ez alkalmi cipő. A 9 évesemnek 3-5 centis sarkú ünneplője volt, az egész talpát megemelték a cipőnek, így nem érzi magasnak.

Nem kifejezetten az egészsége miatt, inkább a kényelem miatt.. nekem magasabb a boltívem, nem olyan szép sima a talpam, és kifejezetten kényelmesnek érzem a magassarkú cipőket, de a gyerekem talpa szuper normális, és nem érezné kényelmesnek egyszerűen. Hétvégén hordja ha mászkál, máshova nem. Itthon bohóckodhat már 9 évesen is tűsarkú 10centisben, van is neki pár, mert 35ös lábra szuperolcsóak, 1000ftért vannak bőrcipőcskék, de ezzel ki is merül a dolog, jelmeznek használta:)

5 centis mehet felsősnek hétköznapra, az semmi, 11 éves is hordja nyugodtan, csak legyen széles, stabil felülete, ne tűsarka.

tegnap 12:07
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Majd ha nagykorú lesz
tegnap 12:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Attól függ hány centis a talpa.
tegnap 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk 1.osztaly ota nincs benti cipo. Elsoben meg vettem, de a kislanyom sirva hozta haza,h kicsufoltak es csak rugdostak a pad alatt csak,nem veszi at. Igy osztol tavaszig bakancsban,csizmaban rohad bent mindenki laba :/ nem tudom miert jo ez az iskolanak,passz.
tegnap 13:12
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Általános iskola, tehát 14 év alatti gyerekről beszélünk, ugye?

Semmiképp nem engedném. Mi van ha leesik benne a lépcsőn, kimegy a bokája?- vagy futni kell a busz után?

Szép kis alacsony sarkú női/tini bakancsokat lehet kapni, ha már idősebb a gyerek, vannak márkásabbak is, ha divatolni akar. Olyat válasszatok aminek nem csúszik a talpa.

Magassarkú nagyon nem praktikus. Elég ha vmelyik gyerek ökörködik és meglöki a folyosón a lányodat, félre sem tud ugrani mert kifordul a lába. Felejtős szerintem.

tegnap 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem engednem meg a kozepiskolaban sem, egesz nap abban lenni nem egeszseges
tegnap 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:
31%
Nézzetek rá a vonalzóra, mennyi 5 centi, majd tegyétek a csizmátokhoz a vonalzót. Meg fogtok lepődni, a legtöbb őszi bőrcipő majdnem 5 centis sarokkal rendelkezik.
tegnap 19:02
 18/18 anonim ***** válasza:
7-8-ban,de nem mindennap.Mondjuk,ha olyan makacs,mint én,úgyis abban menne.Az 5 centis sarok egyáltalán nem magas,főleg,ha vastag kocka sarok.A 8 centisnek lehet emelt eleje is.
tegnap 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!