Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rákiabálnátok más kisgyerekére?

Rákiabálnátok más kisgyerekére?

Figyelt kérdés
Ismerősöm többször is megtette már,nekem nagyon fájt, én még sose csináltam ilyet,pedig számtalanszor volt már példa,arra, hogy az enyémet bántották.
2010. nov. 14. 22:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Háát nem tudom az a helyzettől függ.
2010. nov. 14. 22:06
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Mit jelent az, hogy kisgyerek? Mert ez a 'babák' kategória, babára semmiképp, de pl. egy 5-6 éves gyerekre már (úgy ,ahogy az első írta, helyzettől függően) előfordulhat.
2010. nov. 14. 22:13
 3/22 A kérdező kommentje:
Pl:az egyik egyéves megütögeti a másik fejét, erre a másik anyja leüvölti a gyereket több körrel, amire mindkettő sírva fakad.
2010. nov. 14. 22:15
 4/22 A kérdező kommentje:
12 és 14 hónaposak.
2010. nov. 14. 22:15
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Egyértelműen nem.

De én a sajátommal sem üvöltözöm. Egy ekkora kisgyerek nem is érti, h mi lett az általa tökéletesnek hitt felnőttel, persze, h megijed, és sírni kezd.

azt hiszem, h én csendesen, de jól leosztanám ezt az anyukát.

2010. nov. 14. 22:16
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok hát ennyi idős gyerekeket semmiféle kép sem.
2010. nov. 14. 22:18
 7/22 A kérdező kommentje:
Nehezemre esett megállni.Engem is bánt, hogy babóm ezt csinálta, de meg nem verem, sarokba nem állítom, csak elmondani tudom, hogy nem szabad ilyet csinálni.DE úgy érzem neki nincs joga kiabálni vele.
2010. nov. 14. 22:19
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennyi idősen nekem sem esne ez jól. (Persze ha mondjuk 6 éves és valami iszonyat rosszat csinál, akkor kiabáljanak csak rá, azt elviselem...)

Ma pld. az én két éves kislányom odament az Ikeában egy játéktáblához, amire egy másik két év körüli kislány firkálgatott. (öt perccel előtte az enyém is firkálgatott rajta). Barátságosan odaállt az enyém, és nézte a kislányt, az meg egy pillanat alatt úgy mellkason lökte, hogy az enyém majdnem hanyatt esett.. Hát mit mondjak, a kezem ökölbe szorult.. de hát meg kell tanulniuk a kicsiknek ezeket a helyzeteket is kezelni.

Az enyém szépen eljött onnan, rámnézett, és mondta, hogy "A kislány haragszik". A szívem majd megszakadt.

2010. nov. 14. 22:34
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

edes ez az ikeas kislany (mar nem a lökdösös :) ). Amugy nekem egyszer volt, de ök nagyobbak voltak, 6-8 ev körüli lanyok. En egy 3 eves kislanyra vigyaztam, kimentünk a jatszora, es valamiert nagyon kiszurtak maguknak. Egy ideig hagytam, hadd küzdjön meg ö velük. Sehova nem engedtek fel, meg direkt mindig odaszaladtak, ahova ö indult, de ugye gyorsabbak voltak nala, es gyorsan bevagtak ele a hintara pl. Na, de akkor elszakadt a cerna, amikor a 1,5 m magas maszokara felment, a lanyok fent voltak, mondtak neki, hogy nem mehet fel, de ö felmet, erre fentröl LELÖKTEK!!! Na, igen, itt kiabaltam velük, aztan mentek anyahoz panaszkodni, mire anya közölte, hogy nem kell odamenni jatszani... mar ertettem a lanyok mentalitasat...

Ezenkivül csak növerem gyerekeire szolok ra lelkiismeretfurdalas nelkül, de öket sem nevelem, kiabalni sem hiszem, hogy szoktam velük, de erre felhatalmazasom van, es ez oda-vissza müködik, az sem zavar, ha a növerem összeveszik az enyemmel.

2010. nov. 14. 22:49
 10/22 anonim válasza:
25%
Az én kislányom 12 hós és ha ráütne egy gyerekre én bizony nem várnám meg hogy a másik anyuka "ráordítson",mert magam szólnék rá ,hogy nem szabad.Ő már tudja mit jelent és reagál is rá.Neked kell nevelned a gyerekedet és ha te nem teszed meg ,ne vedd zokon mástól.Jogosan védi a gyerekét ,én sem hagynám ,hogy az enyémet bántsák."A NEVELETLEN GYEREK MEGSZÉGYENÍTI AZ ANYJÁT."
2010. nov. 14. 23:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!