Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan viseltétek az anyagilag...

Hogyan viseltétek az anyagilag kiszolgáltatott helyzetet, amíg otthon voltatok a gyerekkel?

Figyelt kérdés

GYED ugye maximálizálva van, jóval kevesebb, mint a korábbi keresetem.

Mi nem szeretnénk bölcsibe adni majd, és arról is beszéltünk, hogy ne menjek vissza azonnal dolgozni, ahogy elkezdi az ovit. Nagyszülők vidéken, van ugyan bébiszitterünk, de ha beteg, inkább én lennék vele... Az óvoda elején pedig általában többet vannak otthon a gyerekek, mint az intézményben.

febr. 16. 17:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
16%

Senki nem érzi magát annak, amíg apuci le nem lép valami pcsával.

Persze ezt senki nem gondolja előre, hogy ez lesz, mert mindenki azt hiszi, hogy vele ez sosem fog megtörténni. Aztán mégis, az esetek nagyobb részében.

febr. 18. 12:26
 22/22 anonim ***** válasza:

#22 Az esetek nagyobb részében?

Én senkit sem ismerek aki mellől lelépett volna a férje.

A szüleim, a keresztszüleim, a férjem szülei, a szülei testvérei, a testvérem, a barátaink mind boldog házasságban élnek.

Az egyedüli elvált az anyukám unokatestvére, de ott se a pasi lépett le, hanem a nő tette ki a pasit, leginkább azért mert nem egyeztek a gyereknevelési elveik (a fickó üvöltözött a gyerekekkel), de a nő is enyhén megzakkant (valami reinkarnációban hívő szektához csatlakozott).

Szóval nem, az esetek legnagyobb részében nem lép le a férfi a 2 éves gyereke mellől.

febr. 18. 13:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!