Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyetemista anyukák, hogy...

Egyetemista anyukák, hogy mertétek így bevállalni?

Figyelt kérdés

Másoddiplomat csinálnék, mert az első "büfédiploma" volt. 3 évig mindennap tanultam, állandóan rá voltam parazva még is 3_ra diplomáztam. Humán erőforrásra és közigazgatási szervező szakra jelentkeztem. De nagyon bizonytalan vagyok. Gazdasági kicsit jobban fekszik, bár a matek se erősségem. A jogi dolgokat is meg kell tanulni érteni és beseggelni. Ami a szorongást kiváltja hogy van egy másfél éves kislányom. A sok tanulás tőle venné el az időt. Minimális segítségem lenne ( férj, nagyszülők). De egyszerűen tudom hogy át kell képeznem magam, mert egyre kevesebb a lehetőség a környéken és nem mindegy a lányom szempontból H mennyit tudok mellette lenni később ( ha beteg meg amúgy is ne kelljen ejjelig & hétvégén dolgoznom /szállítmányozásban dolgoztam/) Kell változtatnom, de nagy áldozattal járna, mert hamar el megy 3-4 év... Szóval értitek. Tanfolyam jobb lenne , de nem bírom a fizikai munkát és az OKJ rendszert kinyirtak.

Ezen szorongok, és nem tudom mit tegyek. Kérlek ne írjatok bántó kommentet.

febr. 15. 22:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
65%

Oké akkor kínozd magad, vedd el a gyerektől az időt utána ülj egy hivatalban a 2 diplomáddal nettó 240 ezerért, úgy hogy sokszor már 7kor bent kell lenni, nekik van a legkevesebb szabijuk és idegőrlő a munka.

Amúgy meg de, büfédiploma. Jól hangzik de semmit se ér.

febr. 16. 06:21
 12/41 anonim ***** válasza:
48%
Diploma halmozás helyett inkább menj el dolgozni
febr. 16. 06:24
 13/41 anonim ***** válasza:
82%

Munkaügy-tb igazgatás. Mivel mindenhol hiány van az oepnél ügyintézőből, jól el lehet vele helyezkedni. Hiába végez 50 ember évente, ebből 48 eleve ebben dolgozik, ezért nem csökken a hiány.

Írok proviben

febr. 16. 08:29
 14/41 A kérdező kommentje:
Akik olyan stílusban írnak,... Ti hol dolgoztok gyerek mellett, hogy így tudjátok? Vagy csak trollkodtok?
febr. 16. 08:59
 15/41 anonim ***** válasza:
60%

Könyvelői OKJ is van, de az a pü és számvitel diplomával kiegészítik egymást

Nekem nincs diplomám, anélkül is megy a mképes. Nekem van tb-nem szakelőadó, mképes, adótanácsadó. Mind diploma nélkül, simán találtam munkát, ma már önálló vagyok

febr. 16. 09:02
 16/41 anonim ***** válasza:
5%

"Akik olyan stílusban írnak,... Ti hol dolgoztok gyerek mellett, hogy így tudjátok? Vagy csak trollkodtok?"

Eleve nem kezdtem el büfé szakot. És nekem nem büdös a fizikai munka sem

febr. 16. 09:08
 17/41 anonim ***** válasza:
19%

Igen kérdező, képzeld, sokan dolgoznak és tanulnak is gyerek mellett, egyszerre, mert nem engedhetjük meg magunknak hogy a férjem évekig engem is eltartson.

Mondjuk én alapból olyan szakot viszek munka mellett, amivel majd jól el fogok tudni helyezkedni(nem fillérekért). A közszféra meg minden csak nem gyerekbarát, ha beteg lesz a gyerek, elég hamar kirúgnak.

febr. 16. 09:23
 18/41 anonim ***** válasza:
80%

17, egyetlen ismerősöm sem küldték el a közből beteg gyerek miatt, ellenben a privát szférából többet is.

Kicsit kevesebb szemétkedés kellene, mert vagy fogalmad nincs a dolgokról, vagy direkt beszélsz hülyeséget.

febr. 16. 09:25
 19/41 anonim ***** válasza:
20%

Én nem tudom, te hol laksz, kérdező, mi debreceniek vagyunk, itt nemhogy hiány lenne közszférásokból, de túljelentkezés van mindenre és tényleg csak ismerősök jutnam be.

Ha van egyáltalán meló, mert megnézem, ha most rakeresel, akkor az ország második legnagyobb városában mennyi ilsen állást találsz

febr. 16. 10:57
 20/41 anonim ***** válasza:
41%
12-es válasz készült Magyarország kormánya megbízásából…
febr. 16. 11:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!