Ha elakarok költözni a kisfiammal anyukám tudta nélkül, ő tud valamit tenni ellennem hivatalosan?
Az anyám teljesen beleszól az életembe. Semmit nem tehetek úgy a gyermekemmel ahogy akarok, nem öltöztethetem úgy ahogy szeretném, nem vihetem oda ahova szeretném és még a magánéletembe is folyamatosan bele szól. Dolgozom és adok is pénzt neki minden hónapban a rezsibe és kajára, de ennek ellenére semmi nem felel meg neki. Igazából akármit csinálok külön engedélyt kell kérnem rá, még akkor is ha le szeretném vinni a kisfiam motorozni. Én sajnos ezt tovább már nem bírom így. Ezért szeretném tudni ha én elkoltozom úgy, hogy ő nem tud róla, ő tehet ellenne valamit? Hozzá vagyunk bejelentve hivatalosan a kisfiammal, de ezen kívül semmi hivatalos nem fűződik hozzá. Sajnos muszáj vagyok így elmenni, mert ha tudná hogy elakarok költözni a kisfiammal, sajnos megállítana. (Volt már rá példa sajnos)
Ui. Amúgy 23 éves vagyok, szóval nem értem miért viselkedik így velem, mikor mindent megteszek a kisfiam érdekében
"Kerülhet bárki olyan élethelyzetbe, hogy fiatalon teherbe esik"
Akinek van egy minimális IQ szintje nem!
Ha nincs meg hozzá semmim, lakás, munka, anyagiak stb, akkor nem vállalok gyereket, és teszek róla, hogy véletlenül se legyek terhes!
Az, hogy 10-20 év múlva tönkre megy egy házasság annak ehhez pont semmi köze. Főleg, hogy addigra már elég nagyok lesznek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!