Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha elakarok költözni a kisfiam...

Ha elakarok költözni a kisfiammal anyukám tudta nélkül, ő tud valamit tenni ellennem hivatalosan?

Figyelt kérdés

Az anyám teljesen beleszól az életembe. Semmit nem tehetek úgy a gyermekemmel ahogy akarok, nem öltöztethetem úgy ahogy szeretném, nem vihetem oda ahova szeretném és még a magánéletembe is folyamatosan bele szól. Dolgozom és adok is pénzt neki minden hónapban a rezsibe és kajára, de ennek ellenére semmi nem felel meg neki. Igazából akármit csinálok külön engedélyt kell kérnem rá, még akkor is ha le szeretném vinni a kisfiam motorozni. Én sajnos ezt tovább már nem bírom így. Ezért szeretném tudni ha én elkoltozom úgy, hogy ő nem tud róla, ő tehet ellenne valamit? Hozzá vagyunk bejelentve hivatalosan a kisfiammal, de ezen kívül semmi hivatalos nem fűződik hozzá. Sajnos muszáj vagyok így elmenni, mert ha tudná hogy elakarok költözni a kisfiammal, sajnos megállítana. (Volt már rá példa sajnos)

Ui. Amúgy 23 éves vagyok, szóval nem értem miért viselkedik így velem, mikor mindent megteszek a kisfiam érdekében

febr. 1. 17:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
58%
19# ebből a kérdésből nekem nem derült ki, mennyi lehet a kérdező IQ-ja..de mondok valami vadabbat: nekem ertelmesebbnek tűnik itt az emberek többségénél. Miért gondolod, hogy buta, tanulatlan? Mert fiatalon szult "az anyja nyakára"? Kerülhet bárki olyan élethelyzetbe, hogy fiatalon teherbe esik, tudom, itt az abortusz a menő ebben az esetben, de van, aki inkább felelősen megtartja. Igen, attól válhat valaki felelős szülővé, hogy nincs 20 évesen saját ingatlanja. Továbbá senki nem születik felelős szülőnek..szülővé válunk.. ő nem ingyen élő, dolgozik, ad haza pénzt minden hónapban, most meg költözést tervez, tehát én is úgy gondolom, ahogy valaki írta már, hogy pénzt is sikerült félre tennie. Hány meg hány olyan kérdés van itt szinte naponta, amiből egyértelműen lejon, hogy a kérdező egy suttyónak szült, de ott mindenki csak a férjet szidja..vagyis a 99%, max a maradék 1% kérdezi meg, hogy amúgy miért szült ilyen embernek? A másik pedig, hogy azt se tudjuk, ez a kérdező milyen élethelyzetbe került, amiért most az anyjánàl lakik a gyerekkel. Lehet, otthagyta a pasija/férje, és pillanatnyilag ez volt rá a legjobb lépés. Azt meg ne írja senki, hogy gyereket csak biztos kapcsolatba szülünk, mert ilyen alapon semmi nem biztos, csak ami már elmúlt, meg a halál ... Láttam én már annyi 20-30+ éves házasságot tönkremenni, hogy nyilván tudom, hogy lutri, hogy együtt marad-e 2 ember, vagy nem..
febr. 1. 21:39
 22/27 anonim ***** válasza:
64%

"Kerülhet bárki olyan élethelyzetbe, hogy fiatalon teherbe esik"

Akinek van egy minimális IQ szintje nem!

Ha nincs meg hozzá semmim, lakás, munka, anyagiak stb, akkor nem vállalok gyereket, és teszek róla, hogy véletlenül se legyek terhes!

Az, hogy 10-20 év múlva tönkre megy egy házasság annak ehhez pont semmi köze. Főleg, hogy addigra már elég nagyok lesznek a gyerekek.

febr. 1. 21:53
 23/27 anonim ***** válasza:
80%
21, nem felelősen tartotta meg. A gyerek a mindennapos balhékban él. Ez hol ??
febr. 1. 22:19
 24/27 anonim ***** válasza:
87%
itt valami nem kerek történetben mert 23 ėves felnött nött nem szoktak igy korlátozni ,akkor sem ha otthon lakik az anyával de hol van itt a gyerek apja .
febr. 2. 07:14
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Ki a gyerek hivatalos gyámja?
febr. 2. 12:28
 26/27 anonim ***** válasza:
48%
25, miért lenne gyámja, ha van szülő?
febr. 2. 12:32
 27/27 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy a kérdező kérdez és amiket leírt, abból nekez ez jött le, hogy lehet, hogy valamiért az anyukája a gyerek gyámja. Ezer ok lehet, amiért őt nem találták alkalmasnak.
febr. 2. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!