Ebben az esetben megérné az anyának hivatalosan is kérni a gyerektartást?
Az apa havi netto fizetése 240000Ft, összesen 4 gyermeke van. A feleségével és 3 közös gyermekükkel él együtt. A negyedik gyermeke után megbeszélés alapján havi 20000Ft gyerektartást fizet és a havi fejlesztő tornájára a bérletet 35000Ft.
Ha a kicsi anyja hivatalosan is kérne gyerektartást akkor mennyit ítélnének meg? Ebben az esetben az évente igényelt adókedvezményből is járna gyerektartás?
Szerintem hivatalosan is kb ennyit kapna, vagy még kevesebbet.
Az ilyen fszinak levágnam a tokeit, hogy ennyi keresettel halomra gyártja a gyerekeket.
Kapsz össz 55ezret egy gyerekre. Ennyit sem szoktak megítélni, főkeg nem egy 240es fizetésből, plána ha van még 3 másik gyerek
örülj neki, hogy ennyit kapsz egyáltalán
Szerintem meg 20 at fizet es az anyuka baja hogy a torna berlet 35. Ezert akar tobbet.
De nem fog kapni. Ha nagyooooooon jo hangulatu a birosag 30 a maximum. Azt is nezik hogy a 240bol 4 gyerek van...
Nem kapna többet
Nálunk 3 gyerek van
250 nettó fizu apukának és a 3 gyerekre fejenként 28 ezer Ft lett megállapítva
Ha lenne 4.gyereke akkor nekünk is kevesebb lenne még ettől is :/
Köszönöm a válaszokat!
Nem a kicsi anyukája vagyok.
Ha kerné a hivatalos gyerektartást, akkor a 3 gyerek utáni családi adókedvezményből is járna neki? Azt az apa az adóbevallással együtt kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!