Ha elakarok költözni a kisfiammal anyukám tudta nélkül,
ő tud valamit tenni ellennem hivatalosan?
Figyelt kérdés
Az anyám teljesen beleszól az életembe. Semmit nem tehetek úgy a gyermekemmel ahogy akarok, nem öltöztethetem úgy ahogy szeretném, nem vihetem oda ahova szeretném és még a magánéletembe is folyamatosan bele szól. Dolgozom és adok is pénzt neki minden hónapban a rezsibe és kajára, de ennek ellenére semmi nem felel meg neki. Igazából akármit csinálok külön engedélyt kell kérnem rá, még akkor is ha le szeretném vinni a kisfiam motorozni. Én sajnos ezt tovább már nem bírom így. Ezért szeretném tudni ha én elkoltozom úgy, hogy ő nem tud róla, ő tehet ellenne valamit? Hozzá vagyunk bejelentve hivatalosan a kisfiammal, de ezen kívül semmi hivatalos nem fűződik hozzá. Sajnos muszáj vagyok így elmenni, mert ha tudná hogy elakarok költözni a kisfiammal, sajnos megállítana. (Volt már rá példa sajnos)
Ui. Amúgy 23 éves vagyok, szóval nem értem miért viselkedik így velem, mikor mindent megteszek a kisfiam érdekében
Gyámügyön szoktak az ilyen rosszindulatú, de tehetetlen családtagok bejelentgetni. Ahogy írták, kellemetlen, de ha látják, hogy okés vagy, nem lesz semmi baj. Szerintem sok ilyen ügyük van, szóval rá fognak jönni, melyik fél a "normális". Ezt úgy írom, hogy átestem egy ilyenen.
febr. 1. 21:03
12/27 anonim válasza:
Gondolom azzal nincsen gondod, hogy ő tart el.
febr. 1. 21:07
13/27 anonim válasza:
#12 Dolgozom és adok is pénzt neki minden hónapban a rezsibe és kajára,
Olvass értelmesen
febr. 1. 21:08
14/27 anonim válasza:
11# és itt ki a normális szerinted? Mert a kérdező sem. Úgy viselkedik, mint egy óvodás.
febr. 1. 21:08
15/27 anonim válasza:
13# elolvastam...majd ha ki kell csengetnie 150-200 ezret albérletre akkor beszélgessünk... Az alap, hogy a kajába meg a rezsibe beszáll nem gondolod?
febr. 1. 21:10
16/27 anonim válasza:
mindent megteszek a kisfiam érdekében
A minden nem itt kezdődik. Hanem ott, hogy milyen körülmények közé vállalod.
febr. 1. 21:12
17/27 anonim válasza:
#15 ha el akar menni valószínűleg van hova, és van pénze is nem gondolod?
febr. 1. 21:21
18/27 anonim válasza:
Azonkívül, hogy b@sztat a gyamuggyel, mást tényleg nem tehet. Ha ezt meglépné (azért ez se olyan gyakori szerintem), bizzunk benne, hogy tényleg ha látják, hogy jól neveled a fiadat, nem cs*sztetnek. Szerintem így lenne. Én már rég menekültem volna tőle a helyedben. Légy erős, a gyerekedert és magadert is, kitartást!
febr. 1. 21:27
19/27 anonim válasza:
Ez megint egy jó példa, hogy miért kellene már IQ szinthez kötni a gyerek csinálást...
febr. 1. 21:31
20/27 anonim válasza:
4 az elkeserítőbb, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!