30 év feletti nők, ti is unjátok,hogy állandóan azt kérdezik,hogy mikor lesz gyereketek? (Miközben nem akarsz mindenáron)

Én már nagyon unom, ezt hallgatom 15 éve, mióta a férjemmel együtt vagyunk, de főleg az esküvő óta, lassan 13,5 éve.
Azt hittem a korom miatt már évekkel ezelőtt leszoknak róla de nem...egyre rosszabb. Most már sokszor nem az van, hogy "mikor lesz már gyereketek", hanem a " térj észhez, kifutsz az időből" 😂😂😂
Még mindig nem fogják fel páran, hogy (14-15 éves korom óta biztosan tudom) nem akarok gyereket, azt is elmondtam, hogy miért, annak aki megkérdezte. ( Mi soha nem hozzuk ezt szóba, állandóan mások kérdezik)
Szóval egyszerűen azért nem akarok, mert Nem vágyom rá, nem nekem való a gyerekes élet, nem szeretem a gyerekeket, se kedvem, se energiám, se időm nincs vele foglalkozni, és amúgy túl sokba is kerülne. Plusz a férjem sem akar, szóval ebben teljesen egyetértünk.
Egyszerűen vannak olyan emberek, ( 2-3 rokon, pár munkatárs) akik valamiért képtelenek elfogadni azt, hogy mi szabadon, kötetlenül (egymásért, önmagunkért, a kiskutyáinkért, a hobbijainkért) szeretnénk élni.
Szerencsére legalább a rokonokat többnyire sikerül elkerülni, bár 1-1 családi karácsonyon ott vannak. az utóbbi pár évben már le sem nagyon állunk velük beszélgetni, amint kezdik a zaklatást, otthagyjuk őket, vagy ha az ebéd közben dobják be, nem válaszolunk/témát váltunk azzal, hogy ezt már sokszor megbeszéltük, lerágott csont. ( Persze ilyenkor mi vagyunk a bunkók, illetlenek)🤣 Nem bánjuk😁
Akik barátok voltak, de nem tudták elfogadni ezt, azokkal szimplán megszakítottuk a kapcsolatot.
39/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!