30 év feletti nők, ti is unjátok,hogy állandóan azt kérdezik,hogy mikor lesz gyereketek? (Miközben nem akarsz mindenáron)
Figyelt kérdés
tegnap 15:30
1/8 anonim válasza:
Sógornőm nagyon unta az állandó kérdéseket, most már inkább az zavarja, hogy már senki nem érdeklődik, mert ezzel azt az érzés keltik benne, hogy teljesen leírták már őt, ebben az életben sem gyereke, sem párkapcsolata nem lesz. És ez még jobban megrémíti, mint mikor állandóan ment az érdeklődés.
2/8 anonim válasza:
Nekem van egy 7 éves lányom, állandóan azt kérdezik mikor lesz második. Idegenek is. Van hogy ki is jelentik, hogy ideje lenne már a másodiknak. Szóval ha lenne se lenne jobb.
31N
3/8 anonim válasza:
Anyukámon kívül tőlem senki nem szokta ezt megkérdezni. Anyámnak pedig már egyszer ezt elmagyaráztam.
35/N
4/8 anonim válasza:
Nem unom, mert aki ekkora bunkó praszt, hogy nem ért a szóból, azzal már rég nem tartom a kapcsolatot 😉
5/8 anonim válasza:
Minél jobban mondják, annál jobban tudom, hogy nem akarok egyet se. Mindig is az árral szemben mentem, valahogy ez ilyen zsigeri dolog nálam, hogy nem állok be a sorba. Ha elkezdenek győzködni, akkor már csak azért se. Persze amúgy se, mert semmi okom nijcs rá, hogy gyereket akarjak, sosem akartam és nem is fogok. Csak ellene vannak érveim, mellette egy sem.
6/8 anonim válasza:
Mindig is utáltam a gyerekeket és ez 40 felé közeledve sem változott. Előbb tartanék akármilyen állatot, mint gyereket nevelni. Különben is, senkinek semmi köze hozzá, ki mennyit vállal és vállal-e egyáltalán
7/8 A kérdező kommentje:
Azt nem értem hogy másokat miért zavar ha az ember nem akar gyereket? Egy volt kollégám azzal jött,hogy idős koromban ki fog gondozni?
ma 12:42
8/8 anonim válasza:
"Egy volt kollégám azzal jött,hogy idős koromban ki fog gondozni?"
Erre csak annyit mondok, hogy az öregotthonokba berakott idősek 90%-ának van gyereke. Csak külföldön, meg Isten tudja merrefelé.
Utcánkban lakik egy 80 éves néni. Vagy 10 éve hitegeti a gyereke, hogy hazajön meglátogatni. Szerencsétlen azóta várja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!