Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az mennyire probléma ha egy 8...

Az mennyire probléma ha egy 8 éves állandóan csak a sakkal játszik és más játék már ritkán köti le itthon?

Figyelt kérdés
Csomó játéka van, legó, kockák, autók. Hanyagolja őket. Van neki sakktábla, azzal is szokott velünk, de mivel nem mindig ér rá más, akkor előveszi a tabletet és azon. Nagyon jól játszik.

tegnap 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem. Én vinném Polgár Judit sakkpalota foglalkozására, hogy célirányosan tanuljon gondolkodást és stratégiát.
tegnap 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon nagy probléma. Feltéve, ha megrögzötten próbál az ember problémát csinálni abból, ami nem az.
tegnap 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
22%

Egyáltalán nem gond. Ennyi idősen általában már van kialakult érdeklődési körük.

Ha nagyon csak egy témára pörög rá, és tényleg csak az érdekli, akkor lehet magasan funkcionáló AuDHD-s. Ez nem gond, csak ha az ,akkor jó ha tud róla, hogy ne ,,furának" érezze magát.

tegnap 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Amikor kicsi volt 3 évesen például mivel játszott, milyen volt az érdeklődési köre?
tegnap 20:05
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Örülj neki, hogy értelmes. Láthatóan nem az anyjára ütött
tegnap 20:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak neked kéne máshogy hozzaallni inkább tanítani kéne még akár profi sakkozó is lehet
tegnap 20:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom hátráltatni benne. 3 évesen is szerette a logikai játékokat. Azok mindig lekötötték, bár játszott sokat még 1-2 éve építőkkel, legókkal is. Mostanában már azok csak porosodnak. Tudom nehéz szülőként elfogadni, hogy változik a gyerek és nem marad az a kis pici babóca. Szokatlan nekem ez most lehetséges, a változások meglepnek.
tegnap 21:13
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem feltétlen Polgár Judithoz kell vinni, másik edzőt is lehet neki keresni, aki foglalkozik vele, és ha komolyan érdekli a sakk, ez nagyon megerheti a belefektetett pénzt. Ha állandóan sakkozik, akkor nyilván fanatikus, elhivatott ezirant a sport iránt, ne bszd el direkt az életét azzal, hogy nem támogatod benne kicsit se, mint sajnos sok szülő. 8 évesen talán még nem késő elkezdenie komolyan foglalkozni vele, ha jó sakkozó akar lenni. Üdv egy sakkozó
tegnap 21:49
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Az én lányom folyton a temu, meg egyéb webaruhazakbol tesz be mindenféle csajos dolgot a kosárba. Temut letöröltem, mert már csak ezzel foglalkozott és ott végtelen az árukészlet. Lányom soha semmivel nem játszott, ha 10 percet sakkozna a tableten nagyon boldog lennék, 7 éves.
tegnap 21:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Fiamnak most jut eszembe Juhász Ármin a kedvence, őt nézi a csatornáján a tévén és onnan tanulja.
tegnap 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!