Mennyi idős volt a gyereked, amikor először rákiabáltál? Később megbántad?
Figyelt kérdés
dec. 14. 12:54
1/3 anonim válasza:
Gondolom totyogó korában, ha veszélyes helyzetbe került. Nekem dühből nem jön sosem, ami azt hinnéd, jó, de annyira nem. Néha szoktam direkt tudatosan megemelni a hangom, de akkor is előtte végiggondolom, hogy igen, ez az a helyzet, hogy muszáj lesz hangosan kiabálnom vele. 9 éves már.
2/3 anonim válasza:
1,5 éves volt. Hirtelen reakció volt, épp a működő mosógép áramkábelét kezdte rágcsálni. Nem bántam meg.
Most 5 éves, azért párszor volt már hogy üvöltöttem vele, amikor huszadjára mondom szépen, vagy tizedjére kérem valamire de csakazért is élvezi hogy idegesít, vagy tudom hogy direkt szemétkedik velem. Volt hogy megbántam hogy felkaptam a vizet. Van ilyen, mindenkinek lehet rossz napja.
3/3 anonim válasza:
Fogalmam sincs mikor már, talán nekem is 1,5 év körül. Utálok még beszélni is nem hogy kiabálni, de sajnos mind a kettőt rengeteget kell. Általában 3-4 szer is szólok, ha az alkalom megengedik, de rá se hederítenek, amíg nem ordítasz. Ott viszont felkapják a fejüket, hogy mit üvölt ez az idegbeteg állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!