Ma a bölcsiben ököllel ütötte egy fiú a kislányom buksiját. Rákiabáltam a fiúra h nem szabad, majd a kislányom vígasztalásával foglalkoztam. Neki kellett volna esnem a gyereknek?
Akkor úgy éreztem nem az én feladatom ezért nem akartam minden gyerek szemeláttára letorkollni a kölyköt most meg bánt és úgy érzem nem védtem meg a láynomat.
Potyognak a könyneim ha eszembe jut milyen védtelen volt.. Borzasztó érzés!
Az óvónők persze semmit sem tettek.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Ráadásul a férjem is nekem esik h miért nem ráztam meg a gyereket miért nem vontam kérdőre..
Első napunk volt a bölcsiben, hogy vegyem a bátorságot mindenki előtt lehordani???
Ahelyyett h vígasztalna aférjem inkább még nagyobb lelkifurdalást okoz.
Kisgyereknek neki menni fizikálisan...??? Már megbocsáss, de a férjed nekem támadjon inkább, mint egy bölcsisre...én fogom állni a sarat...
A kiabálás pont elég volt.
Egyet értek, a kiabálás elég volt. Legközelebb ha ne adj'Isten előfordulna újra akkor is elég a kiabálás, és akkor a szüleinek kell szólni hogy neveljék meg. Illetve az ovónőnek, hogy figyeljen jobban. A kislányodnak meg meg lehet mutatni hogy mit tehet ilyenkor, ne hagyja magát, legalábbis ez az én véleményem.
Persze a verekedés sosem jó, de ha az a fiú egy rosszcsont, akkor lehet bármit csinálni...
Szép napot kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!