Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma a bölcsiben ököllel ütötte...

Ma a bölcsiben ököllel ütötte egy fiú a kislányom buksiját. Rákiabáltam a fiúra h nem szabad, majd a kislányom vígasztalásával foglalkoztam. Neki kellett volna esnem a gyereknek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen, jó hogy rászóltál, a fegyelmezés a pedagógusok dolga(lenne)
2009. szept. 11. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor úgy éreztem nem az én feladatom ezért nem akartam minden gyerek szemeláttára letorkollni a kölyköt most meg bánt és úgy érzem nem védtem meg a láynomat.

Potyognak a könyneim ha eszembe jut milyen védtelen volt.. Borzasztó érzés!

Az óvónők persze semmit sem tettek.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Ráadásul a férjem is nekem esik h miért nem ráztam meg a gyereket miért nem vontam kérdőre..

Első napunk volt a bölcsiben, hogy vegyem a bátorságot mindenki előtt lehordani???

Ahelyyett h vígasztalna aférjem inkább még nagyobb lelkifurdalást okoz.

2009. szept. 11. 21:58
 3/5 anonim válasza:
88%

Kisgyereknek neki menni fizikálisan...??? Már megbocsáss, de a férjed nekem támadjon inkább, mint egy bölcsisre...én fogom állni a sarat...

A kiabálás pont elég volt.

2009. szept. 11. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Egyet értek, a kiabálás elég volt. Legközelebb ha ne adj'Isten előfordulna újra akkor is elég a kiabálás, és akkor a szüleinek kell szólni hogy neveljék meg. Illetve az ovónőnek, hogy figyeljen jobban. A kislányodnak meg meg lehet mutatni hogy mit tehet ilyenkor, ne hagyja magát, legalábbis ez az én véleményem.

Persze a verekedés sosem jó, de ha az a fiú egy rosszcsont, akkor lehet bármit csinálni...

Szép napot kívánok! :)

2009. szept. 12. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ááá, bölcsiben még olyan picik, 1 csomó dologól nem is tudják hogy az fájdalmat okoz, vagy siminek szánják de maflás lesz belőle mire odaér. Csak a saját kisfiamból kiindulva, annyira ismerkedne, barátkozna, de ugye a fogása még nem olyan finom, a hajsimiből secperc alatt hajtépés lesz, a pusziból harapás, a simiből csípés-karmolás, de nem azért mert rossz szándékú kis gonosztevő. Szerintem teljesen jól viselkedtél, határozottan rászóltál és abba is hagyta, legközelebb is ugyanígy. Gondolj csak bele, ez fordítva is előfordulhat és mit szólnánk hozzá, ha egy idegen ilyesmiért nekiesne a gyerekünknek. Arról nem is beszélve, milyen példát látnak a kicsik... Szóval csak higgadtan, példamutatóan, tőlünk tanulnak a lurkóink!
2009. szept. 12. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!