Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A tágulás jele lehet? Reggel...

A tágulás jele lehet? Reggel arra keltem, hogy feszül a medencém, de nem foglalkoztam vele.

Figyelt kérdés

Ám amikor a délutáni pihenésből alig tudtam feltápászkodni...Olyan érzés mintha a medencémet,és a nemi szervemet nagy erővel próbálnák szétfeszíteni.Csak a medencém alakulhat,vagy talán elkezdtem kinyílni?

36+2 hetes vagyok,és már napok óta vannak jóslóim.Második baba

2011. febr. 11. 22:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nálam is vannak ilyenek, 35+1 hetes vagyok,de napok óta olyan érzés felkelés után,mintha izomlázam lenne,rendesen fáj a mozgás.A derekamról ne is beszéljünk,már ülő helyzetből alig bírok felállni,első pár lépés is kínszenvedés. Jóslóim nekem is vannak,mikor egymás után jön,akkor írom,de természetesen eddig még rendszertelen...Állítólag ez természetes már ilyenkor.

Második baba nálunk is.

Szerinted közeleg az idő? Vannak ilyen érzéseim....

Bocsi,h nem a kérdésre válaszoltam,de kíváncsi leszek milyen tanácsokat kapunk...

2011. febr. 11. 22:33
 2/19 A kérdező kommentje:
Semmi gond,hogy nem tudsz válaszolni,de látom te is szenvedsz a mozgással.Arra gondolok,hogy mivel úgy jönnek mennek a frontok,mint a gyorsvonat,nem húzom a végéig.Meg nagyon lenn van a hasam,és igen van egy olyan érzésem,hogy nagyon hamar a kezemben fogom tartani a kisfiamat.Én a jövő hétvégi melegfrontra tippelek.Neked is vannak ilyen megérzéseid?
2011. febr. 11. 22:39
 3/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom gond e,de igen vannak megérzéseim,ma például egész nap rendezgettem a pici holmijait,mostmár véglegesen készen vagyok mindennel... Egyszercsak jött egy kupánütés,és elkezdtem pakolni.

Anyám is mondta ma,h tuti nem húzom ki végig....

Szerintem nekem még fent van a pocak,mert olyan gyomorsavam van mostis,ha ihaj.. :S

Örülnék azért,ha két-három hetet legalább kihúzna még bent a kiscsaj.Ráér,ne siessen annyira :)

Hol fogsz szülni? Budapest?

2011. febr. 11. 22:49
 4/19 A kérdező kommentje:

Én már mindennel kész vagyok,addig tiszta zizi voltam,amig valami nem volt a helyén.De most már megnyugodtam.Tegnap előtt este is voltak elég erős jóslóim,és amikor éjjel a párom hazaért munkából,teljesen ledöbbent,hogy délután még nem volt ennyire lenn a hasam.

Én Székesfehérváron fogok szülni,de ha a pici is úgy gondolja,én nem várnám ki a 40 hetet.A lányomat túlhordtam,de azt jobban viseltem,mint most.Családom is mondja,hogy nagy a hasam,szinte már a térdeimen cipelem.

Te hol szülsz?Ott is látogatási tilalom van?

2011. febr. 11. 23:07
 5/19 anonim ***** válasza:

Én budapesten fogok, jövőhét után megyek ctg-re először,majd meglátjuk van e látogatási tilalom.Nem tudom sajnos,h most van e.

Én a fiamat hordtam túl,nagyon jól viseltem a terhességet,szupi volt,most a lánnyal minden bajom van,amit el lehet képzelni...:S

Nemigazán jönnek a tapasztalt válaszok,h kinek volt ilyen fájdalma,és vajon mi sült ki belőle... Eddig nem lettünk okosabbak. :D

2011. febr. 11. 23:14
 6/19 A kérdező kommentje:

Hát nem világosít fel senki,talán már mindenki alszik.

Én már 2x voltam ctg-n,a sok keményedés miatt küldött a doki ilyen korán.De ott is azt mondták minden ok,örüljek a fájásoknak,mert az jó jel,és a vérnyomásomra se mondtak semmit,pedig a terhesség alatt a legmagasabb 109/75 volt,és mindkét ctg után 130/70 körül mérték.A lányomnál vajúdás közben volt ilyen magas.

2011. febr. 11. 23:25
 7/19 A kérdező kommentje:
Még valami eszembe jutott.Mióta jóslóim vannak,azóta a melleim fájnak,mint amikor szoptatás előtt be van durranva.Neked ilyen?
2011. febr. 11. 23:28
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem,nekem nem ilyesmi érzésem van,hanem olyan,mint a terhesség elején,hogy feszül,de csak néha.Akkor megmasszírozom,és jobb lesz.

Én a védőnőnek mondtam,h sokszor keményedek,annyit mondott,h az nem baj,az a jó.

Ha már az alvásnál járunk. Neked az hogy megy? Tudsz aludni éjjel? Én nem,mint látható,most is kuvikkolok,alig alszok vmicskét... Lehet ezért van napok óta fejfájásom,vagy a front.Neked nincs?

2011. febr. 11. 23:37
 9/19 A kérdező kommentje:

Az alvás?Hahaha.Olyat már régen nem csináltam.Már hónapok óta 1 óránál többet nem tudok az egyik oldalamon feküdni,mert elzsibbad a lábam,és piszkosul fáj.Így 1 óra pihi a bal oldalamon,1 óra a jobbon és kész.Fel kell kelnem sétálni.De reggel 7-kor amikor a kislányom kelt,na akkor tudnám húzni a lóbőrt.A fejfájás hál istennek elkerül.

Egyébként nem akarok undorító lenni,de szerinted a nyákdugó lehet olyan mint egy nagyon sűrű folyás?Nem átlátszó,inkább mint a tej.De tök sűrű.Mert most voltam pisilni és ilyen jött ki,amikor meg kitöröltem,akkor kicsit véres volt a papír.

2011. febr. 11. 23:45
 10/19 anonim ***** válasza:

Juj,megborzongtam. Fogalmam sincs milyen a nyákdugó,a fiammal nem volt ilyenben részem... Vagy csak nem tudtam róla. Úgyhogy mint a magzatvíz elfolyás,a nyákdugó is ismeretlen tényező számomra. :(

Annyira egyformák a gondjaink,azt hittem én lihegek túl mindent.Vagy inkább ráfogtam az ágyra,h kényelmetlen,mert szintén nem tudok sokáig aludni egy oldalamon,átfordulok majd a másik is elzsibbad,és muszáj megmozgatnom.Igaz én nem kelek fel,mert ráadásul galériás ágyunk van,elég onnan lemászni éjszaka egyszer pisilni... :S

Ha vmi történik,ide írd meg,kíváncsi leszek.

Azért szorítok,h egy picit neked is kibírja bent a pocaklakó.Remélem minden oké lesz.

Amúgy a nyákdugóról mindenhol azt olvasom,h inkább sűrű átlátszó,esetleg rózsaszínes,takonyszerű anyag.De lehet mint sokminden,ez is változó egyénenkénk.

2011. febr. 12. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!