Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A tágulás jele lehet? Reggel...

A tágulás jele lehet? Reggel arra keltem, hogy feszül a medencém, de nem foglalkoztam vele.

Figyelt kérdés

Ám amikor a délutáni pihenésből alig tudtam feltápászkodni...Olyan érzés mintha a medencémet,és a nemi szervemet nagy erővel próbálnák szétfeszíteni.Csak a medencém alakulhat,vagy talán elkezdtem kinyílni?

36+2 hetes vagyok,és már napok óta vannak jóslóim.Második baba

2011. febr. 11. 22:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A lányomnál találkoztam a nyákdugóval.A vajúdás elején jött ki,elég nagy darabokban,és undorító volt mint a véres takony.De most is inkább a vér keltette fel a figyelmemet.

Hát még 1 hetet tényleg kibírhatna benn.Uh,tényleg nem semmi lehet akkor kimásznod az ágyból.Én a sima franciaágyból úgy kelek ki,meg úgy fordulok meg,mint azok a ronda nagy rozmárok.Mindig dobok magamon egy kicsit,aztán egyszer csak sikerül kiszállnom.

Neked mennyi idő lesz a két gyerek között?

2011. febr. 12. 00:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Ezt még megértem,h nehéz lemásznom,de mikor a kanapéról (ugye az kicsit befele lejt) nem bírok felállni,csak ha előre csúszok a szélére,az már kicsit kiakasztó.

31 hónap lesz köztük. Nálatok?

2011. febr. 12. 00:30
 13/19 A kérdező kommentje:

Én már csak röhögni tudok magamon.Hülyén hangzik,de sokszor elfelejtem hogy mekkora hasam van,és elszámítom magam.Mondjuk,hogy azt hiszem,hogy elférek a hűtő és az asztal között ha a hűtőt kinyitom.És csak pislogok,amikor beszorulok.

Nálunk 21 hó lesz a két gyerek között.

2011. febr. 12. 00:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Na meg az együttlétek is mindig röhögésbe torkollanak.Amikor próbálok szexi lenni,de csak vergődök mint egy bálna.
2011. febr. 12. 00:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Sokszor próbálkozok én is az együttléttel,mert párom amióta tudja,h lánya lesz,úgy óv mindentől... Még főzni is ő szokott helyettem... Úgyhogy a házasélet már elég ritka,de vhogy nem bánom,mert sehogy nem jó.Nem tudom a gyerekkel hogy csináltuk,de túlhordtam,és még akkor is voltunk együtt... Na mindegy,még odébb van,mire helyreáll a dolog..

Neked mennyit ficánkol a babus? Nekem már több mint egy órája,ha nem több,h megsem áll.Már fáj a bordám,ahogy ülök,azt találja meg... Soha nem mozgott még egyhuzamban ennyit mint most.Csuklik is,huu,így nehéz lesz elmenni aludni... :))

2011. febr. 12. 00:41
 16/19 A kérdező kommentje:

Az első babánál mi is az utolsó napokig együtt voltunk,de most elég nehezemre esik.Talán a sok rosszulléttől.De a párom is félt.

Hát az én kis pocaklakóm is ilyenkor indul be.Azt csinálja,hogy a lábával betámaszt a bordám alá,a fejével meg a hólyagomat nyomja.Kellemes.

Na de most megyek,hazaért a párom,kicsit beszélgetek vele,aztán megpróbálok aludni.

Jó éjszakát,majd jelentkezek,jó pihenést(már ha megy)!

2011. febr. 12. 00:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Megpróbálkozom az alvással,rákényszerítem magam,bár egy cseppet sem vagyok álmos...

Örülök,h ilyen jót beszélgettünk,és hogy nem vagyok egyedül ezzel a nyűggel-bajjal (mármint a fájdalmakkal).

Fogok majd felőled érdeklődni.

Szép jó éjszakát,és kellemes pihenést (nem viccnek szántam :) )

2011. febr. 12. 00:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Eszembe jutottál,csak szeretnék érdeklődni,hogy miújság azóta veletek? Jobban vagy?

Nekem ugyanúgy vannak fájdalmaim,tegnap már sírtam,mert egyszerűen a kanapéról nem bírtam felkelni,mintha lebénultam volna... Éjszaka is arra keltem,h nem bírok megfordulni,aztán jobb lett.

Szia,írj,ha gondolod.

2011. febr. 20. 15:13
 19/19 A kérdező kommentje:

Szia.

Én nagyon jól érzem magam.Gyanúsan jól.2 napja még én is bőgtem a fájdalomtól,meg a zsibbadástól.De mintha elvágták volna.Jókat alszom,jó a kedvem,az étvágyam...pedig akkora már a hasam...remélem te is kicsit jobban leszel.

2011. febr. 21. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!