Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt olyan, hogy rákiabáltatok...

Volt olyan, hogy rákiabáltatok, esetleg rácsaptatok a kezére vagy szájára az egy évnél fiatalabb babátoknak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 19:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jan. 24. 19:25
 2/19 anonim ***** válasza:
Szájára soha nem csaptam egyiknek sem,és a későbbiekben sem igen tudok elképzelni olyat hogy olyat tegyen hogy szájon csapjon. Rákiabálnom sajnos már sikerult,de mentségemre szoljon depresszios voltam,és volt még sajnos egy két tényező ami rájátszott. Kezére volt hogy kapott egy éves kora körül már legyintést.
2012. jan. 24. 19:29
 3/19 anonim ***** válasza:

Soha nem tennék ilyet,hisz egy ilyen pici baba még nem tudja mit szabad és mit nem,bár szerintem én később sem tennék ilyet!

7 hós kislány anyukája

2012. jan. 24. 19:29
 4/19 anonim ***** válasza:
Rákiabálni persze, előfordult már, szerintem ez legtöbb anyukánál van, de én mindig rájövök, hogy igazából saját magamnak szól a rákiabálásom. Igyekszem is észrevenni magam, hogy mit csinálok ilyenkor. Kezére vagy más testrészére ütni sosem.
2012. jan. 24. 19:30
 5/19 anonim ***** válasza:
10%
Sok mindentől függ ez. Mi van ha az a gyerek egész éjszaka nem alszik csak hisztizik? Az anya is kikészül tőle idővel és előfordulhat, hogy egy kicsit szájára vagy a kezére csap.
2012. jan. 24. 19:39
 6/19 anonim ***** válasza:
Kiabáltam már rá,de ahogy írták előttem,az inkább magamnak szólt,kiadtam a dühömet.Amúgy sem halk az alaphangom,ő már hozzászokott a hasamban.A kezére csak úgy "csaptam", hogy nem csaptam,csak éreztettem h nem szabad kicibálni amit éppen cibált,dádá van érte.De fájdalmat nem okozok.10 és fél hós,és kis huncut,mert jól tudja h nem szabad bizonyos dolgokat,odamegy,megáll,és néz pimaszul h mit szólok:DHa erélyesen mondom h nem!!!,abbahagyja.:)
2012. jan. 24. 19:58
 7/19 anonim ***** válasza:
52%
Rákiabáltam, megráztam. Persze, hogy nem fegyelmezési célból, hanem, mert már teljesen ki voltam akadva. Állatira megbántam. Akkor még egész picike volt és nagyon nehezen viseltem, hogy nem tudom elmulasztani a sírását.
2012. jan. 24. 20:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Én nem kiabáltam és nem is csaptam rá. De egyszer amikor már hetek óta végighisztizte az éjszakát és azt játszotta, hogy kiköpi a cumit és adjam vissza kb 5 percenként..kikészültem! Erre hangosabban csitítottam amitől ő meg megijedt és keservesen elkezdett sírni. Akkora lelkiismeretfurdalásom volt, hogy én is sírtam és kivettem a kiságyból és egész este ülve tartottam a kezemben mert ha lefekdütem mellé a szobájában lévő ágyra akkor megint kezdte...szóval rémes volt. Bűntudatból végig virrasztottam és simogattam puszilgattam...:(
2012. jan. 24. 20:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Kezére, szájára csapni nem szoktam. Erőteljesebben rászólni akkor szoktam, amikor belém harap, vagy letépi a szemüvegem.
2012. jan. 24. 20:57
 10/19 anonim ***** válasza:
34%
"Van, aki bevallja, van, aki tagadja..." :)))
2012. jan. 24. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!