Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8,8.5 hónaposan leválaszthatja...

8,8.5 hónaposan leválaszthatja magát a fiam amiatt, hogy rákiabáltam szopi közben?

Figyelt kérdés
Nagyon megharapott és reflexszerűen kiáltottam egyet... Ő meg elsírta magát és azóta nemigen akar szopni...
2010. júl. 30. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki fog engesztelődni. Ne kiabálj rá. Engem is már harapott meg a babám, sőt szokása. Cibálja a cicit, húzogatja, stb. De egy kis alapzaj is megzavarhatja, mondjuk tv vagy erősebb hang. Nekem a lányom szokott váratlanul lekiabálni az emeletről. Anyaaa...szegénykém majdnem kiugrik az ölemből. Azóta bezárkózunk szopinál, hogy semmi se zavarhasson minket. :)
2010. júl. 30. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Szopisztrajkot elkezdhet.
2010. júl. 30. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. júl. 30. 16:58
 4/6 A kérdező kommentje:
mondjuk menstruálok éppen... pont annyi ideje, ahány napja rákiabáltam...
2010. júl. 30. 17:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló, nagyon durván stimmel ez a cikk! :)
2010. júl. 30. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem olvastam el a cikket, de mensi előtt és alatt rémálom a szoptatás nálunk. Sír, feszegeti magát, felül, nagyon nyűgös. Inkább nem cicizik, annyira más íze van a tejnek. Ezeken a napokon kevesebb is a tejem. De utána visszatér a normális. De rettegek a mensis napoktól. Fel a fejjel! :)
2010. aug. 1. 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!