Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem szeretne gyereket,...

A férjem szeretne gyereket, én nem, bevállaljam így?

Figyelt kérdés
Nem igazán hoz lázba a gyerek gondolata, pedig már 36 vagyok. A férjem szeretne legalább egyet, ami engem nyomaszt, mert én egyáltalán nem. Azt mondanám lehet miatta bevállalnék egyet, de nem tudom ez jó ötlet e...
dec. 10. 19:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%

Nem. A férjednek sokkal kisebb lemondással jár egy gyerek, nem neki kell megszülni, 0-24 figyelni rá stb. A férfiak nagy része minimális részét veszi ki s gyereknevelésből, még azok is, akik nagyon akartak gyereket.

Így könnyű akarni, hogy csak egy kis játszadozást jelent nekik a gyerek, közben meg egy pelenkát nem cserélnek ki. Persze vannak kivételek, de a legtöbb pasi nem erőlteti meg magát ilyen téren.

dec. 11. 08:47
 22/24 anonim ***** válasza:
53%

Alaposan gondolod át. A gyerek tudni fogja, hogy nem akartad, nem lesz mentálisan egészséges felnőtt.

Meg férjed pl. vállalja hogy 6 hónap után otthon marad vele, te pedig visszamész dolgozni? Illetve addig is esténként alvás helyett pelenkázik meg büfiztet?

dec. 11. 09:03
 23/24 anonim ***** válasza:
84%

A kérdező nyilván be fogja vállalni, különben nem kérdezné meg itt.

Ez ugye ismerős, kérdező: a pasi nagyon gyereket akar, de a nő nem, a nő mégis bevállalja csak azért, hogy megtartsa az aktuális farkat és alárendeli magát mások akaratának ahelyett, hogy az önmaga igényeivel foglalkozna. Terhes lesz, majd a pasi undorodni kezd a női terhes testtől, esetleg a nőnek nem lesz hozá kedve, vagy tiltva lesz neki, erre a pasi, vagy a nő félrekúr. Na mindegy, megszületik a gyerek, a pasi, vagy a nő rájön, hogy még élni akar, a pasi lelép, de a nőnek ugye már van egy gyereke. De ha nem is ez történne, akkor a nőben ott marad egész életében, hogy nem akarta ezt a gyereket. Nevel majd emiatt egy tlejesen diszfunkcionális családban egy mentálisan sérült gyereket, elválnak, esetleg csalják egymást és tantermi példája lesznek egy teljesen diszfunkcionális családnak.

Boldog babavárást!

dec. 11. 11:47
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem szerettem volna, de ezt az elején mondtam is a férjemnek. Ő is így volt/van ezzel. Egyszer hozta szóba, hogy reméli nem bánjuk meg. Pont akkor született tesóm első gyereke, néha amikor náluk töltünk fél napot (már 2 van nekik) akkor mindig mondja hazafelé a kocsiban, hogy de jó, hogy nem vállaltunk egyet sem. :D

Őket imádjuk, de ugye más az amikor a jó részéből veszed ki a részed, hogy babázol vagy játszotok vagy "rosszalkodtok" és más amikor nevelned kell meg 0-24 feláldozni mindent.

Én azt mondom -szintén 36 évesen-,hogy nagyon megbántam volna anno ha hagytam volna magam rábeszélni a gyerekre és a férjem is így van ezzel.

Akkor van értelme ha mindkét félben megban az elhatározás. Ellenkező esetben 3 ember élete fog elcsesződni.

dec. 11. 21:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!