Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem szeretne gyereket,...

A férjem szeretne gyereket, én nem, bevállaljam így?

Figyelt kérdés
Nem igazán hoz lázba a gyerek gondolata, pedig már 36 vagyok. A férjem szeretne legalább egyet, ami engem nyomaszt, mert én egyáltalán nem. Azt mondanám lehet miatta bevállalnék egyet, de nem tudom ez jó ötlet e...
dec. 10. 19:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne.
dec. 10. 19:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül se. A saját és a gyerek életet is tönkre teheted.
dec. 10. 20:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Neeeeeee

Így is baromi nehéz hogy akartuk, és tenyleg egy csoda és nem cserélném el semmiért. De fárasztó. Mindneben kiveszi s részét a férjem de baromi fáradt vagyok mert nem aludtam egybe pár óránál többet már majdnem 2 éve. Plusz a nyifi nyafi hiszti stb..fogzáskor iszonyú nehéz napjaink voltak. Segitségünk sincs. Az tartott ép eszemnél hogy tényleg imádom, és arra gondolok mennyire fog hiányozni 20 év múlva amikor már éli világát. Már az is csoda volt amikor csak vártuk. Nem tudom hogy bírnám ha csak muszájból vállaltam volna. Szerintem sehogy. Kikészítene. A férjed könnyebben akar, ha annyit megtesz amit a férjem az is kevés ahhog képest amit az anyának kell lenyomni. Annak meg nincs értelme hogy azt várd mikor megy intezménybe. Az enyém is bölcsis szóval nem azzal van bajom, csak sokaknál kb teher ha otthon van a gyerek.

dec. 10. 22:24
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt házasság előtt kellett volna tisztázni, és ha nem egyeznek az igények, akkor szakítani.

Nem ajánlott azzal kísérletezni, hogy vajon tönkreteszed e az egész életed, és a gyerekét is azzal, hogy bevállalod úgy, hogy te erre nem vágysz.

Lehet hogy esetleg szerencséd lesz, és szeretni tudod majd a gyereket is, és az anyaságot is, és nem érzed majd tehernek, DE semmi garancia nincs rá, hogy ha már ott a gyerek, amit nem lehet visszacsinálni, pozitív oldalra billen a mérleg, ami az érzéseidet illeti, vele, és a vele járó élettel kapcsolatban. SEMMI GARANCIA.

Én őszintén nyűgnek, lemondásnak, tehernek érezném, és ezért nem is vállaltunk gyereket. A férjem is jól érzi magát így, bőven elég a munka, és a háztartás, mint kötelezettség. Egyikünknek se hiányzik egy 3. műszak meló a gyerek körül hosszú hosszú évekig. Ehelyett inkább élvezzük az együtt töltött időt, szórakozunk, a hobbijainkkal foglalkozunk stb.

dec. 10. 22:38
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt tudom mondani, mint az utolsó válaszoló. Mi nagyon akartunk gyereket, jöttek is ketten, egyszerre. Így is baromi nehéz, de imádjuk őket, viszont ha nem ez lett volna minden vagyunk, akkor nem tudom, hogy hogyan éreznénk magunkat. Gyereket csak úgy, ha nagyon szeretné mind a kettő fél, még kutyát sem vállalunk ugy, hogy csak az egyik akarja, de a gyerek lelket ez tönkre is teheti. Szóval, ne, ne vallalj gyereket kérlek
dec. 10. 22:39
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
Nehéz erre válaszolni. Az egyik bátyám tiszta szívéből gyűlölte a gyerekeket. Amikor meglátott egyet a tv-ben, kapcsolta is el, hogy ő nem kíváncsi arra szardarabra. Szó szerint így mondta. Véletlenül besikerült egy neki, azóta már ő akart negyediket. Sok nő elmehet mellette a fenébe, olyan jó, házias, gondoskodó szülő lett. Ha nem láttam volna ezt a változást a saját szememmel, akkor el sem hiszem. De ha meg születik gyereked és nem alakul ki felé a kötődés, akkor tönkre teszed az életét.
dec. 10. 22:40
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Neeeeee

Én vártam nagyon, éveket küzdöttünk mire összejött aztán mégis pofán csapott a valóság..

Az első 8 hetében 15 órákat üvöltött napobta, ott tartottam hogy kiugrok az ablakon csak csend legyen végre. Most már 6 hónapos, hát minden idöm leköti, hobbijaimra 0 percem van.

Még így is atombrutál hogy én akartam gyereket, hat még úgy ha muszájból csinálod.

dec. 10. 22:42
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
17. Szívből gratulálok az őszinteségedhez! Teljesen komolyan, elismerésem. Ritka az olyan szülő aki ezt ( a nehézségeket) ki meri mondani/leírni, és nem csak a csillámpónis vattacukorfelhős idilli kamuképet mutatja a gyerekvállalás milyenségéről.
dec. 10. 22:49
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
16 100-ból kb 2 ilyen van.
dec. 10. 22:59
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
Az esküvő előtt ez nem volt téma?
dec. 10. 23:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!