Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem szeretne gyereket,...

A férjem szeretne gyereket, én nem, bevállaljam így?

Figyelt kérdés
Nem igazán hoz lázba a gyerek gondolata, pedig már 36 vagyok. A férjem szeretne legalább egyet, ami engem nyomaszt, mert én egyáltalán nem. Azt mondanám lehet miatta bevállalnék egyet, de nem tudom ez jó ötlet e...
dec. 10. 19:09
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
0%
Hangolódj rá, menj gyerekek közé pl önkéntes munkában, vagy nem tudom, hátha ajándéknak tekintenéd
dec. 10. 19:12
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha tönkre akarnád tenni a gyerek életét. Minden lemondasod miatt őt hibaztatnad, rajta vezetned le a feszültséget
dec. 10. 19:12
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg akarod utálni az egész életedet és a gyerekkel is ki...eszni, akkor hajrá!

Egy gyereknek se szabadna úgy megszületni, hogy csak az egyik szülője akarja.

dec. 10. 19:13
 4/24 anonim ***** válasza:
dec. 10. 19:15
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe se jusson!
dec. 10. 19:15
 6/24 anonim ***** válasza:
33%
Tesóm sem igazán érezte, hogy akar gyereket, de a férje miatt belement, most már el sem lehet rángatni a gyerek mellől:') a többi gyereket még mindig nem kedveli, de a sajátját aranyosnak találja.
dec. 10. 19:16
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyik fél nem akarja, ne erőltessétek a dolgot. Csak az ő kedvéért ne vállald, mert úgyis rossz vége lesz. Tönkre fogsz menni, s a családod is. Így nincs értelme gyereket vállalni.
dec. 10. 19:17
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Számomra döbbenet, egyesek ennyire képtelenek megbeszélni házasság előtt ki mire vágyik, nem vágyik?
dec. 10. 19:19
 9/24 anonim ***** válasza:
79%

8-as, de az ember idokozben valtozhat.

Nalunk ez jol jott ki, mert mi ugy hazasodtunk ossze, hogy biztos nem akarunk gyereket. Aztan eltelt 12 ev es elkezdtuk ugy erezni, hogy szeretnenk gyermeket mindketten. Lett is.

De siman lehetett volna az is, hogy mondjuk en akarok idovel, a ferjem meg nem, ez kb csak a szerencse kerdese volt.

Az elet nem ennyire fekete-feher.

dec. 10. 19:26
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmiképpen sem. Ez túl nagy változás és túl nagy vállalás, életed végéig.
dec. 10. 19:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!