Jogos, hogy én vagyok parázósnak elkönyvelve és megsértődnek rám, amiért nem helyeslem, hogy az exférjem a gyerekeinket elvigye rokonlátogatóba, amikor a rokonai és az ő gyerekei betegek?
Figyelt kérdés
"Nem nagyon betegek, csak egy kis orrfolyás, köhécselés, stb...annyit igazán kibírnak, ha el is kapják, minek ezen parázni, ez csak kifogás, mert biztos nem akarod, hogy együtt karácsonyozzon a család, pedig még a 80 éves papa is ott lesz!" Ők így állnak hozzá. És persze, tényleg általában el is szokták kapni a betegséget.tegnap 23:32
1/28 A kérdező kommentje:
Ja, még annyi, hogy nagyobb gyerekekről van szó, tehát elméletileg tényleg nem a világ vége, ha elkapnak egy kis köhögős betegséget, tudom. De ha lehet, elkerülném azért.
Vagy nekik van igazuk, mert egyszer van ünnep egy évben, ennyi kellemetlenséget igazán be lehet vállalni?
tegnap 23:35
2/28 anonim válasza:
Ha nagyobb gyerekek, akkor megkérdezném őket, akarnak-e betegek közé menni. Ennyi.
Inkább a 80 éves miatt aggódnék.
3/28 anonim válasza:
Attól függ, hogy nekik van-e igazuk, hogy amúgy év közben mennyit tudnak találkozni az exed rokonaival? Ha nem vagy nagyon keveset akkor túltolod.
4/28 anonim válasza:
Jogos vagy sem, de én sem engedném a gyerekem beteg emberek közé.
5/28 anonim válasza:
Értem, akkor oviba, iskolába se engeded őket ha valaki köhög az osztályból/csoportból. Sőt, ha te vagy beteg akkor is elmész le ne fertőzd őket.
6/28 anonim válasza:
Hát ennyire beteg emberekkel az utcán, boltban, buszon is talalkozhatnak. Egyértelműen elengednem őket.
8/28 anonim válasza:
Igazából tök mindegy, mit gondolsz, ha apukának megvan akkorra a láthatasi joga, akkod viszi őket, ahova akarja, nincs beleszólásod.
9/28 anonim válasza:
Elengedném. A nagyobbaknak már van annyi esze hogy normálisan kezet mosnak, és kerülik hogy összeköhögjék őket. Tegnap mi is úgy karácsonyoztunk, hogy a gyerekek közül kettő nathás éd köhög. Gondolj bele, ha nálatok lenne összejövetel, bezárnád a gyereket a szobájába ha beteg?
10/28 A kérdező kommentje:
2: ők sem nagyon mennének, de el akarják kerülni a sértődést
ma 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!